• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Apple Event - 2016

Apple iPhone SE

Gisteren, 21 maart 2016, was de dag waarop alle Apple-liefhebbers hebben gewacht. De dag dat het Amerikaanse bedrijf Apple haar traditionele event houdt om nieuwe Apple-toestellen, gadgets en updates te presenteren.

In Town Hall, een klein zaaltje op de Apple Campus, heeft gisteren het Apple-event plaatsgevonden. Deze was te volgen via verschillende kanalen, social media en natuurlijk de livestream van Apple zelf. Voor de liefhebbers die helaas het event heeft moeten missen; hierbij een samenvatting van het event.

De iPhone SE

iPhone SEDat er een speciale editie (SE) van de iPhone 5 uitkwam, was geen verassing meer. De iPhone SE is bijna identiek aan het design van de iPhone 5s, maar dan met verbeterde specificaties en functies. De krachtige iPhone SE beschikt over een 4-inch beeldscherm en draait op een A9-processor. Hierdoor voldoet het Apple-toestel aan de prestaties van een iPhone 6s. Daarnaast beschikt het toestel over een 12 megapixel camera, waarbij het mogelijk video’s in 4K op te nemen. De iPhone SE beschikt ook over een NFC-functie, die alleen te gebruiken is voor Apple Pay.

Specificaties iPhone SE

  • 4 inch Retina-display
  • 640 x 1136 pixel resolutie
  • iOS 9.3 besturingssysteem met Apple A9- en M9 chipset
  • 12 megapixel achterkant en 1.2 megapixel voorkant
  • 1642mAh accu
  • Siri stembegeleiding
  • NFC voor Apple Pay

De iPhone SE komt in de kleuren Rose Gold, Zilver, Goud en Space Grey en zal vanaf eind mei verkrijgbaar zijn in de Benelux. Daarnaast kun je het toestel vanaf 29 maart al pre-orderen. Op Knaldeals.com vind je nu al diverse iPhone SE telefoonhoesjes in verschillende kleuren, materialen en uitvoering. Wees nu al voorzien van een optimale bescherming voordat de iPhone SE bij jou in huis is.

iPad Pro 9.7

Naast de iPhone SE, komt er ook een kleinere variant uit van de iPad Pro. De 12,9 inch iPad Pro krijgt er een klein broertje bij, namelijk de iPad Pro 9.7 inch. De iPad Pro 9.7 is op het gebied van hardware vrijwel identiek als de iPad Pro 12.9. Beide iPads maken gebruik van een krachtige Apple A9X chip en werken op de allernieuwste iOS 9.3. De iPad Pro beschikt, net als de iPhone SE, over een 12 megapixel camera, waarmee beeldmateriaal in 4K wordt opgenomen. De Apple iPad Pro (9.7) wordt daarnaast ook ondersteund door de vernieuwde Apple Pencil. Deze beschikt over nauwkeurige druksensoren, voor verfijnde schetsen en subtiele bewegingen.

iPad Pro 9.7 Specificaties iPad Pro 9.7

  • 9.7 inch Retina-display
  • 1536 x 2048 pixel resolutie
  • iOS 9.3 besturingssysteem met Apple A9X en M9 chipset
  • 12 megapixel achterkant en 5 megapixel voorkant
  • Smart Connector voor Apple accessoires
  • 4 x hifi-speakers, waardoor alle hoeken worden voorzien van luidsprekers

De iPad Pro 9.7 zal rond 31 maart verkrijgbaar zijn in Nederland en komt in de kleuren Rose Gold, Goud, Zilver en Space Grey. Op Knaldeals vind je nu al iPad Pro 9.7 cases. Wil jij ook al in het bezit zijn van een uitstekende bescherming, voordat de iPad Pro thuis wordt geleverd? Bekijk dan ons assortiment en geniet alvast van een optimale protectie.

Apple Watch horlogebandjes

Helaas, is de komst van een nieuwe Apple Watch uitgebleven. In plaats daarvan brengt Apple een nieuwe update uit voor de Apple Watch. Met de WatchOS 2.2. wordt de maps-app geoptimaliseerd, waardoor deze van meer mogelijkheden wordt voorzien. Daarnaast kun je meerdere Apple Watches verbinden met een iPhone (die moet wel beschikken over iOS 9.3).

Watch bands

Daarnaast brengt Apple ook een nieuwe lijn vervangende Watchbandjes uit voor de Apple Watch. Een collectie van hoogwaardige nylon- en Milanese watchbandjes om jouw smartwatch van een persoonlijke stijl te voorzien.

Bekijk ons huidige aanbod Apple Watch Bandjes op Knaldeals.com en maak het ook mogelijk om jouw Apple Watch snel te veranderen van stijl, zodat je well-dressed bent voor iedere afspraak, meeting of gesprek.

Wil je nog meer informatie hebben over de nieuwe releases of gewoon de Apple Event (nog een keer) terugkijken? Bekijk dan hier de Apple Event van 21 maart 2016.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.