• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Apple Event 2016, onthulling van o.a. de iPhone 7

San Francisco – Gisteravond zaten vrijwel alle Apple liefhebbers aan het beeldscherm gekluisterd. Toen vond om 19:00 uur in het Bill Graham Civic Auditorium het jaarlijkse Apple Event plaats. Dit jaar ging alle aandacht uit naar de officiële aankondiging van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Net als Apple fans, zaten wij ook aandachtig te luisteren naar de presentatie van Tim(othy) Cook en zijn kompanen. Hier een samenvatting over wat er allemaal heeft afgespeeld op het Apple Event.

Eindelijk is het zo ver, Apple verwelkomt haar 7e generatie smartphone. Naast het onthullen van de iPhone 7, heeft Apple ook nieuwe producten aangekondigd zoals de Apple Watch Series 2 en een nieuwe, draadloze Earpod: de Apple AirPods. Maar wat Apple zoals geen ander kan, werd de presentatie opgebouwd naar het hoogtepunt; een overweldigende ontvangst van de iPhone 7 en 7 Plus.

Apple Watch

Apple Watch Series 2

Na een kleine inleiding over het geoptimaliseerde platform van Apple Music en de Apple Store heeft Apple aangekondigd een tweede generatie Apple Watch uit te brengen. De zogeheten Apple Watch Series 2 beschikt over hetzelfde design en ontwerp, maar is ten opzichte van haar voorganger volledig water- en stofbestendig. De Apple Watch Series 2 kan tot 50 meter diep onderwater, waardoor dit een ideaal horloge is tijdens het zwemmen, sporten of fitnessen. Het is dan ook niet vreemd dat Apple in samenwerking met Nike een speciale editie heeft ontworpen, namelijk de Apple Watch Series 2 Nike +. In de Apple Watch Series 2 zit een tweede generatie SiP processor. Daarnaast werkt de Apple Smartwach op watchOS 3 en beschikt het over een geïntegreerde GPS. Net als de voorganger komt de Apple Watch Series 2 in een standaard uitvoering van 38mm en 42mm en is deze verkrijgbaar in verschillende aluminium cases en watchbandjes.

iPhone 7 hoesjes

iPhone 7

De presentatie loopt ten einde, waardoor we eindelijk kunnen klaar zitten voor het officiële debuut van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Het meest opvallende aan de iPhone 7 is dat deze volledig water- en stofbestendig is. Het is mogelijk om het toestel ongeveer 30 minuten onder water te houden bij een diepte van één meter. Doordat het toestel waterdicht is, beschikt de iPhone 7 niet meer over een 3.5mm koptelefoon aansluiting. Ter compensatie is de iPhone 7 voorzien van twee krachtige stereospeakers. De iPhone 7 wordt geleverd met nieuwe EarPods en een 3.5mm naar Lightning adapter. Hierdoor kun je alsnog muziek blijven luisteren met een bekabelde koptelefoon via de Lightning poort van het toestel.

De iPhone 7 werkt op een nieuwe generatie A10 processor die bestaat uit 4 onderdelen, namelijk twéé prestatie- en twéé energiebesparende chips. Hierdoor werkt de A10 processor 40% sneller dan A9 chip. Ook beschikt de iPhone 7 over een vernieuwde 12 MP F1/8 camera en een 7 MP camera aan de voorzijde. In de camera zit een sensor die 60% sneller en 30% meer efficiënt is dan haar voorganger.

Beide toestellen zijn voorzien van een prachtig nieuw design, waarvan de samensmelting van glas en aluminium tot een geheel wordt gebracht. Daarnaast komen iPhone 7 en 7 Plus in twee nieuwe kleuren, namelijk Black en Jet Black. Natuurlijk zullen de standaard uitvoering ook beschikbaar zijn in de kleuren Silver, Gold en Rose Gold.

iPhone 7 Plus hoesjes

iPhone 7 Plus

Het verschil tussen de iPhone 7 Plus en de iPhone 7 zit o.a. in de camera. De iPhone 7 Plus beschikt over dubbele 12 MP camera’s, namelijk één 28mm Wide-Angle lens en een 56 mm Telephoto-lens. Hiermee worden foto’s gemaakt met twee keer zoveel diepte en worden deze ondersteund in donkere omgevingen. Zoals bij de voorgangers beschikt deze camera ook over een optische stabilisator, waardoor foto’s en video’s scherp geschoten kunnen worden tijdens bewegingen. Daarnaast heeft de iPhone 7 Plus een 5.5 inch formaat en beschikt het over 1080x1920 pixel resolutie.

Apple vervangt zowel voor de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus de klassieke home knop voor een nieuwe Touch ID button. Beide toestellen zijn verkrijgbaar met een intern geheugen van 32, 128 of 256 GB en zullen leverbaar zijn op 16 september.

Apple AirPods

Ze zijn magisch, aldus Tim Cook over de nieuwe Bluetooth AirPods van Apple. De Apple AirPods bestaan uit een combinatie van simpliciteit en technologie. Deze Wireless EarPods zijn de perfecte aanvulling voor toestellen zonder 3.5mm aansluiting, zoals de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De AirPods zijn eenvoudig en éénmalig te koppelen met een toestel, die vervolgens via de iCloud worden geregistreerd met alle andere Apple apparaten die je in bezit hebt. De Apple AirPods zijn zeer gevoelig, want pauzeren zodra je deze uit jouw oren haalt. De vernieuwde EarPod houdt ook bij wanneer je praat of luistert tijdens een gesprek. Daarnaast kun je door een enkele tik communiceren met Siri en jou gesproken opdrachten doorgeven. De AirPods werken op een speciaal ontwikkelde W1 chip, die het batterij niveau beheert en de AAC audio geluidskwaliteit verbeterd.

De Apple AirPods worden geleverd in een praktische batterijhouder, waarin de EarPods worden opgeladen. Daarnaast is het mogelijk de batterijhouder ook te voorzien van energie, waardoor deze dient als een externe energiebron. De AirPods zijn compact, bieden een superieur helder geluid en beschikken over twee microfoons die ruis en omgevingsgeluid wegfiltert.

Apple AirPods

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.