• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Apple Event 2017, de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Op 12 september 2017 in de nieuwe Steve Jobs Theater heeft Apple drie gloednieuwe iPhone’s geïntroduceerd. 10 jaar na de lancering van de eerste iPhone komt Apple met een nieuwe generatie, genaamd iPhone X. Hoewel de meeste ogen gericht waren op de speciale jubileums editie, komt Apple ook met twee opvolgers voor de iPhone 7 en 7 Plus, namelijk de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Lees hier alles wat je moet weten over deze twee gloednieuwe Apple toestellen.

iPhone 8

iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Apple zet haar reeks door met het uitbrengen van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. De pre-order is gestart op 15 september en beide toestellen zullen op 22 september in de winkelschappen van Nederland liggen. De iPhone 8 zal ongeveer 800 euro kosten en haar grote broer, de iPhone 8 Plus ongeveer 910 euro.

Qua design lijken beide toestellen wel op haar voorgangers. De iPhone 8 heeft een 4.7 inch beeldscherm en de iPhone 8 Plus een display van 5.5 inch. Daarbij zijn beide toestellen wederom stof- en waterbestendig. Het verschil zit het hem in de behuizing. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus bestaat uit een volledig- en vernieuwend glazen design met een aluminium frame. Daarbij beschikken beide toestellen over een True Tone display. De iPhone 8 en 8 Plus zijn verkrijgbaar in de kleuren Gold, Silver en Space Grey. Dit betekent dat Apple ook af stapt van de kleur Jet Black.

De iPhone 8 en iPhone 8 Plus maakt gebruik van een batterij met een lagere capaciteit ten opzichte van haar voorgangers. Zo beschikt de iPhone 8 over een 1.821 mAh accu (iPhone 7 - 1.960 mAh) en bezit de iPhone 8 Plus een 2,675 mAh batterij (iPhone 7 Plus - 2,900 mAh). Om dit te compenseren worden beide toestellen, net als de iPhone X, ondersteunt door Fast Charge technologie waarmee ze binnen 30 minuten voor 50% worden opgeladen. Bovendien is het nu ook mogelijk om de iPhone 8 en iPhone 8 Plus draadloos op te laden.

De nieuwe reeks iPhone toestellen beschikken over een 12 MP hoofdcamera, dat beeldmateriaal schiet in 4k/60fps en 1080p/240fps. Daarbij heeft de iPhone 8 Plus nog een tweede telefoto camera met 12 MP resolutie. Deze heeft een lens die komt met een nieuwe functie, waarmee de lichtinval bij portret modus aangepast kan worden voor een meer dramatisch of natuurlijk effect. Met deze functie kun je zowel lichtinval in het gezicht als de achtergrond veranderen.

Apple komt met een nieuwe A11 Bionic Chip die 70% sneller functioneert dan de A10 Fusion chip. In combinatie met haar hexa-core, waarvan 2 processors 25% sneller werken, presteren beide toestellen nu nog efficiënter. Daarbij worden nieuwe Apple toestellen vanaf nu ondersteunt door iOS11, dat Face ID, Touch ID en Apple Pay volledig op zich neemt. Betreft interne geheugen begint Apple met een standaard capaciteit van 64 GB. Hiermee stapt het volledig af van de 32 GB interne geheugen. Daarbij kun je ook kiezen voor een gigantische capaciteit van 256 GB.

iPhone 8 specificaties

  • Display: 4.7 inch True Tone beeldscherm met 1334 x 750p resolutie.
  • Camera: achterkant 12 MP, voorkant 7 MP met o.a. gezichtsherkenning, HDR en 4K video.
  • Besturing: iOS 11 besturingssysteem, A11 Bionic chip en Hexa-core processor.
  • Geheugen: 2GB RAM geheugen en 64 GB of 256 GB interne geheugen.
  • Behuizing: IP67 gecertificeerd stof- en waterdicht all-glass design met aluminium bumper.
  • Poort: 2.0 Apple lighting connector.
  • Accu: 1.821 mAh Li-Ion accu.

iPhone 8 Plus specificaties

  • Display: 5.5 inch True Tone beeldscherm met 1080 x 1920p resolutie.
  • Camera: achterkant dubbele 12 MP, voorkant 7MP met o.a. gezichtsherkenning, HDR en 4K video.
  • Besturing: iOS 11 besturingssysteem, A11 Bionic chip en Hexa-core processor.
  • Geheugen: 3GB RAM geheugen en 64 GB of 256 GB interne geheugen.
  • Behuizing: IP67 gecertificeerd stof- en waterdicht all-glass design met aluminium bumper.
  • Poort: 3.0 Apple lighting accu.
  • Accu: 2.675 mAh Li-Ion accu.

iPhone 8 en iPhone 8 Plus accessoires

Voor beide toestellen bieden wij op Knaldeals.com inmiddels een ruim assortiment accessoires. Ondanks dat de iPhone 8 en iPhone 8 Plus nu alleen nog verkrijgbaar zijn als pre-order, kun je jouw favoriete accessoires al in huis hebben. Bekijk ons aanbod iPhone 8 (Plus) telefoonhoesjes, screen protectors of opladers, zodat je alle benodigdheden binnen hebt voordat je in het bezit bent van jouw nieuwe Apple toestel. Hieronder vind je een klein voorproefje van ons ruime aanbod.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.