• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Apple Event 2017, introductie van een nieuwe iPhone

Op 12 september 2017 in het nieuwe Steve Jobs Theater zijn drie gloednieuwe iPhone ’s geïntroduceerd. 10 jaar na de lancering van de eerste iPhone komt Apple met een nieuwe generatie, genaamd X. Daarbij wordt de iPhone 7 en 7 Plus opgevolgd door twee nieuwe toestellen, de iPhone 8 en 8 Plus. Heb jij het Apple event gemist? Lees hier alles wat je moet weten over het nieuwe vlaggenschip, de iPhone X.

iPhone X

Apple iPhone X

De iPhone bestaat alweer een decennium. Om dit te vieren komt Apple met een speciale jubilaris editie, de iPhone X. (Uitgesproken 10, wat weer afgeleid is van het Latijns.) De iPhone X is de eerste smartphone van Apple die niet gebruik maakt van een home-button. Bovendien wordt ook Touch ID vervangen, want de iPhone X gaat volledig over op Face ID. Deze techniek projecteert 30.000 onzichtbare puntjes op het gezicht om deze te herkennen, zelfs in het donker. Het is overigens nog wel mogelijk om het toestel te openen met een tap-to-wake swipe beweging, waarmee je direct in het hoofdmenu komt. Met Face ID wordt het beeldscherm ontgrendeld, kun je betalen via Apple Pay en geef je animojis (3D emoties) gezichtsuitdrukkingen.

De iPhone X is ook het eerste toestel dat beeldmateriaal schiet in 4K 2160p met 60fps. Aan de achterkant heeft de iPhone X dubbele camera’s die beschikken over beeld stabilisatie en quad LED Flash. Bovendien bevat de hoofd camera over verbeterde 12MP sensoren en biedt het de mogelijkheid om het portretlicht van foto’s te veranderen. De voorkant beschikt over een 7MP camera, infrarood sensor, omgevingslicht, dot projector en een ‘’flood illuminator’’. Deze laatste twee sensoren maken in combinatie met de A11 chip Face ID mogelijk.

Eindelijk is het nu mogelijk om de iPhone X draadloos op te laden. Het toestel beschikt over Qi Wireless Charging technologie, waarmee in combinatie met AirPower (Apple ’s draadloos lader) kan worden opgeladen zonder gebruik te maken van een kabel. De AirPower biedt naast ruimte voor de iPhone X ook genoeg ruimte om een Apple Watch en AirPods gelijktijdig op te laden. De laadstatus van alle apparaten is af te lezen vanaf de iPhone X. Bovendien ondersteunt de AirPower Fast Charging, waarmee het toestel binnen 30 minuten voor 50% wordt opgeladen.

De Apple iPhone X bevat een volledig 5.8 inch display met een 1.125 x 2.436 pixel resolutie. De achterkant bestaat uit glas en het toestel beschikt over een metalen RVS bumper. De iPhone X komt in de kleuren Silver en Space Grey en zal ongeveer 1.160 euro gaan kosten. Pre-order start op 27 oktober en het toestel ligt op 3 november in de winkel.

iPhone X specificaties

  • Display: 5.8 inch Super Retina Display met 1.125 x 2.436 pixel resolutie.
  • Camera: Achterkant; dubbele 12MP camera’s 2160p/60fps . Achterkant; 7MP camera 1080p/40fps.
  • Besturing: A11 chip, iOS 11 en Hexa-core processor.
  • Geheugen: 3GB ram geheugen en keuze uit 64 GB of 256 GB interne geheugen.
  • Behuizing: RVS metalen rand met glazen achterkant. IP67 gecertificeerd stof- en waterbestendig.
  • Poort: 3.0, Apple Lighting
  • Accu: 2700 Li-on batterij, ondersteunt door Fast Charging, Qi Wireless Charging

iPhone X accessoires

De Apple iPhone X is enorm prijzig. Het zou daarom zonde zijn wanneer het toestel al na enkele dagen vol met krasjes en beschadigingen zit. Daarom kun je nu al bij ons terecht voor de eerste iPhone X hoesjes en screen protectors. Een groot deel van ons assortiment hebben we direct op voorraad, dus de bestelling kan gelijk klaar gemaakt worden voor verzending. Naast iPhone X accessoires vind je ook leuke gadgets die je kunt gebruiken met het toestel. Denk bijvoorbeeld aan een krachtige powerbank die de iPhone X meerdere keren volledig kan opladen of een headset met /kabels-en-laders/apple-iphone-x/apple-lightning. Knaldeals.com is ook de webshop voor al jouw Apple iPhone X toebehoren.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.