• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Apple iPhone 8: geruchten en verwachtingen

Over een paar weken bestaat Apple 10 jaar! En wie jarig is trakteert. Daarom komt Apple met een jubilaris editie, namelijk de Apple iPhone 8. Maar het is nog maar de vraag of het toestel ook daadwerkelijk zo gaat heten. Er gaan genoeg geruchten en theorieën rond hoe het nieuwe vlaggenschip eruit komt te zien. Ondertussen is er ook wat belangrijke informatie gelekt, waardoor er een beeld geschetst kan worden. Alles wat je moet weten over de mogelijk nieuwe iPhone 8 hebben wij hier voor je samengevat.

De Apple iPhone 8 wordt op 12 september 2017 onthult in het nieuwe ‘’Steve Jobs Theater’’ die op dit moment nog onder constructie is. Daarbij gingen geruchten dat het 10e verjaardagsfeestje en de release van het nieuwe vlaggenschip zouden worden uitgesteld, omdat het proces langer duurde dan verwacht. Er is nu echter toch goed nieuws naar buiten gekomen dat de officiële lancering van de iPhone 8 en mogelijk de iPhone 7s en 7s Plus aanstaande is.

Apple evenement

Geruchten Apple iPhone 8

Display

Het gespreksstof die trending topic is, gaat over iPhone ‘s iconische home-button. Deze zal namelijk hoogstwaarschijnlijk verdwijnen. Dit zal alles te maken hebben met Apple ’s nieuwe FaceID, ofwel gezichtsherkenning. De iPhone 8 zal wel gebruik blijven maken van een vingerafdruk scanner, die onder het gloednieuwe, ‘’bezelless’’ AMOLED display zit. In plaats van de home-button wordt het vlaggenschip voorzien van een software balk onderaan het beeldscherm, waarmee je direct applicaties kunt openen.

Camera

Als wij de geruchten moeten gaan geloven gaat de iPhone 8 Apple weer terug brengen naar de top van smartphone fotografie. De iPhone 8 zal het eerste toestel zijn waarbij beide camera’s dezelfde 4K 60 fps resolutie hebben en laat hiermee de uitstekende camera prestaties van de Samsung Galaxy S8 en Google Pixel achter zich. Apple komt waarschijnlijk ook met een Smart Cam. Deze camera biedt ondersteuning bij het maken van foto’s en video’s. Zo zitten er verschillende functies op om bijvoorbeeld baby’s, dieren en vuurwerk goed op de foto te krijgen.

Besturing

De iPhone 8 komt met een iOS 11 besturingssysteem, 3GB RAM geheugen en een nieuwe A11 chip. Daarbij kun je kiezen voor een interne opslag van 64GB, 256GB of een gigantische 512GB. Hiermee verdubbelt Apple de beschikbare opslagruimte van de iPhone 7. Opvallend is dat de 512GB eenheid wordt gefabriceerd door grootste concurrent Samsung.

Design

Het design van de iPhone 8 zal bestaan uit glazen panelen en een metalen frame. Daarbij komt de iPhone 8 in vermoedelijk 3 verschillende kleuren, namelijk (Jet) Black, Silver en Rose Gold. Het ontwerp van het toestel is in vergelijking met haar voorgangers wel veranderd. De camera’s zitten nu niet naast, maar onder elkaar. Daarbij zal het toestel ook een grotere omvang hebben en (zoals eerder genoemd) een bijna randloos beeldscherm. De iPhone 8 zal wederom geen 3.5mm jack poort hebben, wat betekent dat het toestel nog steeds waterdicht blijft.

iPhone 8 concept

Apple iPhone 8 Specificaties

  • Display: 5.8 inch super AMOLED beeldscherm met 1242x2800 pixels resolutie.
  • Camera: 12 MP voorkant en 7 MP achterkant met 4K ondersteuning en gezichtsherkenning.
  • Besturing: iOS 11 besturingssysteem, A11 chip en quad-core processor.
  • Geheugen: 3 GB ram geheugen en 64GB, 256GB of 512GB interne opslag.
  • Behuizing: IP68 stof- en waterdicht body, glazen panelen en metalen frame.
  • Poort: Lightning naar 3.5mm poort.
  • Accu: 2700 Li-on batterij en Wireless Charging.

iPhone 8 in de media

Onlangs heeft Apple door middel van een simpel affiche aangekondigd haar vlaggenschip te gaan presteren. Apple ’s kennende staat er weinig in deze uitnodiging, alleen de woorden "Let’s meet at our place". Het zal hier vermoedelijk gaan over het "Steve Jobs Theater". Noteer in ieder geval 12 september in je agenda, want dan gaat Apple haar 10 jarige verjaardag vieren. Wij zijn heel benieuwd met welke nieuwe gadgets Apple gaat komen. Natuurlijk houden wij je op Knaldeals.com volledig op de hoogte van dit speciale event.

iPhone 8 accessoires

De Apple iPhone 8 moet nog gepresenteerd worden, maar wij hebben al diverse accessoires op voorraad die direct leverbaar zijn. Wil jij alvast een stijlvol iPhone 8 hoesje of een leuke gadget in huis hebben? Bekijk ons complete iPhone 8 assortiment en bestel jouw favoriete accessoire.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.