• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Assortiment horlogebandjes voor Activity Trackers- en Sporthorloges

Smartwatchbandjes

Activity Trackers en Sporthorloges zijn de gadgets van het moment. De zogenoemde 'wearables' hebben vorig jaar een flinke opmars gemaakt en zijn inmiddels volledig geïntegreerd in ons dagelijkse leven. Het checken van e-mails, WhatsApps en het monitoren van jouw gezondheid is niet het enige waarvoor deze wearables worden gebruik. Een smartwatch is elegant, stijlvol en dient nu ook als een modestuk.

Naast grootmachten als Apple en Samsung zien ook andere elektronica bedrijven de populariteit van deze wearables en komen met hun eigen intelligente horloges. Merken als Garmin en Asus hebben inmiddels meerdere modellen uitgebracht met ieder zijn eigen kenmerken. Of je nu op zoek bent naar een smartwatch speciaal voor hardlopen, zwemmen of bijvoorbeeld wielrennen, er is voor elke sport wel een geschikte wearable.

De Activity Trackers- en Sporthorloges worden niet alleen gedragen tijdens het sporten. Het draait tegenwoordig ook allemaal om de looks. Ga je voor een zakelijke, modieuse of casual uitstraling? Of nu snel wilt switchen van stijl, je vindt op dit moment voor elke gelegenheid wel een passend horlogebandje.

Soorten Smartwatch Bandjes

Smartwatch Milanees horlogebandje

Horlogebandje met een stijlvol Italiaans design en magnetische sluiting. Dit horlogebandje is luchtdoorlatend en vormt soepel om de pols. Daarbij is dit horlogebandje voor vrijwel iedere pols op maat te verstellen, dankzij de magnetische sluiting.

Milanees Bandjes

Smartwatch Metalen Schakel horlogebandje

Roestvast metalen armband met een praktische vlindersluiting. Deze horlogebandjes komen in diverse schakels en zijn op maat te verstellen door middel van een inkortset.

Schakel Bandjes

Smartwatch Siliconen horlogebandje

Zweet-, stof- en weerbestendige horlogebandjes die speciaal ontworpen zijn voor het sporten. Deze horlogebandje zijn flexibel en bieden extra comfort, zodat je geen hinder ondervindt tijdens jouw bewegingsoefeningen.

Siliconen Bandjes

Smartwatch Lederen horlogebandje

Horlogebandjes die zijn vervaardigd uit duurzaam leder. Deze lederen horlogebandjes zijn op maat te verstellen d.m.v. en klassieke gesp en zijn verkrijgbaar in verschillende patronen. De lederen horlogeband is de perfecte keuze voor iedere (zakelijke) meeting of speciale gelegenheid.

Lederen Bandjes

Op Knaldeals.com bieden wij een ruim aanbod smartwatch armbandjes in verschillende kleuren en materialen, zodat je deze perfect kunt matchen met iedere outfit. Laat jouw Activity Tracker, Smartwatch of Sporthorloge nog meer opvallen en bestel een vervangende armband in jouw favoriete uitvoering.

Bekijk alle smartwatchbandjes en maak jouw keuze! Ongeacht het model, zijn onze smartwatch armbandjes altijd verkrijgbaar voor de meest knallende deals!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.