• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De 16 best verkochte mobiele telefoons aller tijden

De mobiele telefoon is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. In het relatief korte bestaan van de mobiele telefoon zijn er meer dan een miljard exemplaren verkocht. Dat Nokia in de beginjaren van de mobiele telefoon een grote slag heeft geslagen is duidelijk terug te zien. Bekijk hieronder de top 16 verkochte mobiele telefoons aller tijden en lees daaronder onze visie op het smartphone-landschap!

Een enorme lijst met een hoop bekende telefoons, dan-wel-niet klassiekers. Opvallende afwezige lijkt toch wel de onverwoestbare Nokia 3310. Misschien wereldwijd toch wat minder populair dan in Nederland en België. De meest recente toppers zijn de iPhone 6 / iPhone 6 Plus, de Samsung Galaxy S4 en de iPhone 5. Waar de iPhone voor een echte revolutie zorgde in de smartphone-wereld blijkt uit de verkoopcijfers dat de Samsung Galaxy S4 een goede kwalitatieve tegenstander was.

Vanaf het moment dat de toon werd gezet waar een smartphone de nieuwe standaard is, zijn er tal van fabrikanten bij gekomen. Technologieën werden in rap tempo gekopieerd en verbeterd, allemaal ten behoeve van de consument. Op dit moment zijn Apple en Samsung nog echte grootmachten, maar topspelers in de markt zoals LG, Huawei, Sony en HTC denderen in een rap tempo door.

Tegelijkertijd wordt er ook een nieuwe weg ingeslagen met goede low-end en mid-end toestellen, zoals Wiko en Wileyfox. Of deze laatste fabrikanten grote verkooprecords gaan verbreken... dat lijkt ons sterk. Maar door alle concurrentie en snelheid in de markt wordt elke partij uitgedaagd om op topniveau te presteren. De consument is hierbij de lachende derde!

We verwachten in de toekomst nog meer segmentatie van de verschillende fabrikanten, waar ongetwijfeld nieuwe spelers zullen bij komen en anderen zullen afvallen. Hoe de markt zich ook ontwikkelt... essentiële bescherming, functionele en additionele accessoires voor je smartphone bestel je natuurlijk gewoon op Knaldeals.com. Altijd het meest actuele assortiment voor knalprijzen!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.