• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De Baseus Mini Lens: voor de creatieve fotograaf

Wil jij ook het beste uit jouw smartphone camera halen? Geef de camera van je smartphone een upgrade met deze 3-in-1 lens set van Baseus! De Baseus Mini Lens Series beschikt over een Fisheye-, Wide Angle- en een Macro lens die eenvoudig te verwisselen zijn. Met de Baseus Mini Lens maak jij nu erg gemakkelijk en snel fantastische foto’s zonder kwaliteitsverlies. Met de Baseus Mini Lens Series heb jij altijd de geschikte lens voor een perfecte foto!

Gemakkelijk en on-the-go

Door de Baseus Mini Lens op jouw smartphone camera te bevestigen zal het effect van de lens gelijk te zien zijn. Wanneer je een close-up, omgeving of een creatieve foto wilt maken is de Baseus Mini Lens Series een uitstekende optie. De Baseus Mini Lens Series heeft een handig bevestigingssysteem waardoor je deze erg snel kan aansluiten en is door het universele design ook nog eens met vrijwel elk toestel te gebruiken! De Baseus Mini Lens is verwaardigd uit duurzaam aluminium en door het kleine formaat van de Mini Lens Series is deze gadget ideaal voor op vakantie of voor de actieveling. Verder krijg je ook nog een handig opbergzakje en lensdoppen waar je je lenzen mee kan beschermen zodat deze niet vies worden of beschadigd raken. Het is dus een ideale gadget wanneer je snel en gemakkelijk prachtige foto’s wilt maken, of dat nou binnen- of buitenhuis is.

De specifieke effecten van de 3 verschillende Baseus Mini Lenzen zie je in de volgende foto's gemaakt door één van onze collega’s:

Macro Lens

Breng de kleinste details groot in beeld met de Macro Lens. Met de Macro Lens kan je nóg dichter bij je voorwerp komen, hierdoor kan je een perfecte close-up foto maken. Zo dichtbij een voorwerp ben je nog nooit geweest met een smartphone camera! Bij foto’s van bijvoorbeeld bloemen, insecten en andere kleine objecten zal de lens het best tot zijn recht komen. Met de Baseus Macro Lens kan jij voorwerpen in fijn detail laten zien tegen een mooie onscherpe achtergrond.

Met Macro Lens

Met Macro Lens

Wide Angle Lens

De Wide Angle Lens geeft jou de vrijheid om de meest uiteenlopende en uitgebreide omgevingen vast te leggen. In vergelijking met een normale smartphone camera zal deze lens de kijkhoek erg vergroten. Met de Wide Angle lens zullen voorwerpen die dichtbij staan groter lijken en objecten die verder weg staan kleiner. Deze lens is ideaal voor foto’s met uitgestrekte landschappen en drukke winkelstraten tot groepsfoto’s. Zelfs binnenhuis fotograferen is een optie met deze multifunctionele lens.

Met Wide Angle Lens

Met Wide Angle Lens

Fisheye Lens

Met de Fisheye Lens krijgt jouw smartphone camera een zicht van 160 graden. Met deze camera lens kan je erg creatieve foto’s maken met een mooi breedte of diepte effect. Alle voorwerpen die dichtbij staan worden erg groot en voorwerpen die ver weg staan kleiner. Door het effect van fisheye lenzen trekken deze foto's altijd veel aandacht! Door deze lens zie je letterlijk bijna de halve omgeving in één foto afgebeeld. Deze lens is geschikt voor vrijwel elke situatie, laat de creatieveling in jou maar los!

Met Fisheye Lens

Met Fisheye lens

Wil jij ook zulke fantastische foto’s maken?

Geniet nu ook van de extra functionaliteit, details en effecten die de Baseus Mini Lens Series biedt. Dé accessoire waarmee je nog meer plezier uit jouw smartphone camera haalt. Beleef nu zelf de fantastische ervaring van fotograferen in 3 verschillende stijlen, die met een normale smartphone camera onmogelijk zouden zijn! De Baseus Mini Lens Series is geschikt voor vrijwel alle toestellen. Als je de Baseus Mini lens Series - Fisheye / Wide Angle / Macro lens vandaag voor 20:00 besteld, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.