• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De HTC One M10: geruchten en feiten

HTC One M10

Tijdens de Mobile World Congress in Barcelona bleef het stil rondom de HTC One M10. De Taiwanese producent HTC was wel aanwezig op het congres, maar de lancering van een nieuwe high-end toestel bleef helaas uit. Dat de One M10 komt is onderhand geen verassing meer, maar wat de opvolger van de One M9 ons precies gaat brengen nog wel.

De One M10 is bevestigd door HTC. Met het uitbrengen van het nieuwe vlaggenschip zet HTC de achtervolging in op grote rivalen, zoals de LG G5 en de Samsung Galaxy S7. Vermoedelijk zal HTC de One M10 gaan presteren op een eigen event deze maand in London. Tijdens de Mobile World Congress 2016 heeft HTC openlijk erkend haar focus te leggen op o.a. de camera, die volgens het Taiwanese bedrijf "very compelling / zeer fascinerend" is.

Geruchten HTC One M10

HTC One M10Zoals eerder vermeld, zal HTC de One M10 gaan lanceren op haar eigen event. Het toestel zal vermoedelijk rond 11 april 2016 beschikbaar zijn voor verkoop.

HTC richt met haar nieuwe vlaggenschip zich volledig op de camera van het toestel. Zo gaan er geruchten rond dat de One M10 zal beschikken over een 12 Ultrapixel rear- en 5 Ultrapixel frontcamera. Daarnaast zal de achterkant camera beschikken over een geavanceerde laser autofocus.

Het design van de HTC One M10 zal enigszins anders zijn, dan dat we gewend zijn van de One M9 en neigt een beetje naar de HTC One A9. Zo zien we dat de home-button weer onderaan het toestel te vinden is. Deze zal vermoedelijk ook beschikken over een vingerafdrukscanner. Daarnaast zal de One M10 dezelfde afmeting hebben als de One A9, maar dan wel met een groter touchscreen. De One M10 zal waarschijnlijk wel bestaan uit een volledig metalen constructie, net als haar M-voorgangers.

Verwachte HTC One M10 specificaties

  • Camera 12 ultrapixel achterkant en 5 ultrapixel voorkant
  • 5.1 QHD Amoled display met Corning Gorilla Glass 4 beeldscherm
  • 1440 x 2560 pixel resolutie
  • Android v6.0.1. (Marshmallow) besturingssysteem
  • Qualcomm Snapdragon 820 chipset
  • HTC Sense 8
  • Micro USB v2.0

HTC One M10 in de media

Op 2 maart 2016 heeft HTC haar eerste teaser video gepubliceerd via het Turkse HTC YouTube kanaal. Met de #powerof10 campagne zet HTC haar eerste stappen naar het bekend maken van het nieuwe vlaggenschip. Hoewel de video weinig (eigenlijk niets) bekend maakt over de One M10, geeft HTC aan veel aandacht te hebben besteed aan het toestel. We verwachten dat de aankomende weken meer bekend zal worden over het toestel, dan wel de release-party. Houd daarom Knaldeals.com in de gaten voor het laatste nieuws over de HTC One M10!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.