• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De LG G5: geruchten en feiten

LG G5Nog een paar dagen en dan begint het Mobile World Congress in Barcelona. Naast dat er veel aandacht is voor de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, zijn er ook veel ogen gericht op de LG G5. Ook gaan er rondom de release van de G5 veel geruchten en roddels rond. Lees hier alles wat er bekend is over de LG G5.

LG heeft onlangs bekend gemaakt het de nieuwe LG G5 gaat uitbrengen. Het nieuwste vlaggenschip van de G-serie zal ook op 21 februari tijdens de MWC in Barcelona gepresenteerd worden. Hiermee gaat LG de strijd aan met concurrenten zoals Samsung (Galaxy S7 en S7 Edge) en HTC (One M10).

Geruchten LG G5

Volgens geruchten zal de LG G5 in april 2016 worden uitgebracht in Europa. Helaas kunnen we niet exact zeggen wanneer het toestel beschikbaar is voor verkoop in Nederland.

Onlangs heeft LG met de #AlwaysOn teaser haar volgers kennis laten maken met een mogelijke nieuwe functie. Vermoedelijk zal het beeldscherm van de G5 nooit (volledig) uitgaan of uit kunnen. Hierdoor ontvang je altijd berichten en notificaties, terwijl het toestel slaapt of op stand-by staat. Er gaan ook geruchten rond dat de LG G5 zal beschikken over een Magic Slot. Hiermee is het mogelijk om het toestel uit te breiden met hardware, zoals een VR-bril, toetsenbord, audio apparaat of externe accu.

We weten in ieder geval zeker dat de LG G5, net als de LG V10, zal beschikken over twee camera’s aan de achterkant van het toestel en gebruik zal maken van een secundair scherm.

Verwachte LG G5 specificaties

  • 2x camera achterkant 20 megapixel en 8 megapixel voorkant.
  • 5.6 inch QHD-scherm met Corning Gorilla Glass 4.
  • 440 x 2560 pixel resolutie
  • USB-C poort
  • Vingerafdruk- en iris scanner
  • 2.800mAh batterij
  • Snapdragon 820 chipset

LG G5

LG G5 in de media

Op 13 januari heeft LG via facebook aangekondigd dat het de G5 zal gaan presteren tijdens de MWC in Barcelona. Sindsdien zijn er enorm veel speculaties en roddels de wereld in gegaan betreft het nieuwe vlaggenschip van LG. Zo is bekend geworden dat de G5 een volledig metallic design zal hebben. Daarnaast hebben we vernomen vanuit uitgelekte foto’s dat de volume knoppen weer naar de zijkanten zijn verhuisd. Het design zal dus zeker anders zijn, dan dat we gewend zijn van de LG G4.

Wij zijn erg benieuwd wat de LG G5 nog meer gaat brengen. Op Knaldeals.com vind je nu al verschillende LG G5 hoesjes en cases van topmerken, zoals Spigen en Verus. Uiteraard houden wij je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends tijdens de Mobile World Congress van aanstaande zaterdag.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.