• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De nieuwe Huawei P30 en P30 Pro

Op 26 maart 2019 heeft Huawei haar twéé nieuwe vlaggenschepen gepresenteerd in Parijs. De Huawei P30 en P30 Pro zijn op 5 april 2019 verkrijgbaar in Nederland. De Chinese elektronicafabrikant zet opnieuw hoog in op het gebied van camera’s, want beide toestellen zijn voorzien van spectaculaire cameralenzen. Later dit jaar brengt Huawei ook nog een instapmodel uit onder de naam Huawei P30 Lite. Alles wat je moet weten over deze twee high-end toestellen lees je bij Knaldeals.com.

Huawei P30

Net als vorig jaar wacht Huawei met het uitbrengen van haar vlaggenschepen tot na het Mobile World Congress in Barcelona. Ook dit jaar trekt de Chinese elektronicafabrikant veel aandacht, dankzij haar nieuwe, geavanceerde camera’s. De twee smartphones komen met gloednieuwe Leica camera’s, waarbij de Pro-editie over een innovatieve Time-of-Flight (TOF) camera beschikt. Smartphonefotografen zullen zeker gaan smullen van deze nieuwe pareltjes van Huawei.

Overeenkomsten:

Zowel de Huawei P30 als de P30 Pro beschikt over een glazen behuizing en een OLED FullView display met 2340x1080px resolutie. Onder het display zit een in-screen fingerprintscanner, waarmee je op elke plek van het beeldscherm het toestel kunt ontgrendelen. Daarnaast is het beeldscherm uitgerust met een ‘’waterdruppel notch’’ waarin een 32MP selfiecamera zit. De P30 (Pro) draait op dezelfde Kirin 980 processor, welke ook in de Huawei Mate 20 Pro zit. Daarnaast werken beide toestellen op Android 9.0 (Pie) met een EMUI 9 skin.

Huawei P30

De Huawei P30 beschikt over een 6,1 inch AMOLED display. In tegenstelling tot de Pro-variant beschikt het toestel wel over beeldschermranden. Het toestel draait op een werkgeheugen van 6GB en beschikt over 128GB interne opslag. De reguliere uitvoering beschikt over een Triple Leica cameraopstelling, bestaande uit een 40MP hoofdcamera, 8MP telelens, 16MP groothoeklens. De smartphone wordt aangedreven door een 3650mAh batterij, welke ondersteuning biedt voor Fast Charging en het toestel 60% oplaadt binnen 30 minuten.

Huawei P30 Pro

De Huawei P30 Pro beschikt over een 6,47 inch AMOLED display en is daarmee net iets groter dan de reguliere uitvoering. Daarnaast is deze smartphone wel volledig waterdicht, in tegenstelling tot de P30. De Pro-variant komt standaard met meer werkgeheugen, namelijk 8GB. Het toestel is verkrijgbaar met 128GB, 256GB of 512GB interne opslag. De Huawei P30 Pro heeft één camera meer dan de reguliere uitvoering en beschikt een gloednieuw Leica Quad camerasysteem. Deze bestaat uit een 40MP hoofdcamera met Super Spectrum Sensor, 20MP ultra-groothoeklens, 8MP telelens en TOF (time-of-flight) camera. Laatst genoemde herkent de diepte van de telefoon, waardoor het haarscherpe portretfoto’s kan maken. De P30 Pro wordt aangedreven door een 4200mAh batterij die ondersteuning biedt voor 40W Super Charging en tevens compatibel is met draadloos laden. Net als de Samsung Galaxy S10 Plus maakt de Pro-editie ook gebruik van Reverse Charge technologie. Hiermee kun je Qi-gecertificeerde toestellen en accessoires opladen door deze op de Huawei P30 Pro te leggen.

Accessoires voor de Huawei P30 en P30 Pro

De Huawei P30 en P30 Pro verschijnen op 5 april in Nederland. Echter zijn de originele accessoires voor deze twee vlaggenschepen al te verkrijgen bij Knaldeals.com. Zo vind je in ons assortiment nu al de eerste Huawei P30 hoesjes en Huawei P30 Pro hoesjes. Houdt onze webshop in de gaten en wees als eerste verzekerd van de nieuwste producten voor deze twee toestellen.

Huawei P30 accessoires

Bekijk hier alle Huawei P30 hoesjes

Huawei P30 Pro accessoires

Bekijk hier alle Huawei P30 Pro hoesjes

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.