• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De nieuwe iPhone Xs en iPhone Xs Max

Apple is weer drie smartphones rijker, namelijk de iPhone Xs, iPhone Xs Max en de iPhone Xr. De opvolgers van de iPhone X zijn op 12 september onthult tijdens het jaarlijkse Apple Event, welke werd gehouden in het Steve Jobs Theater in het Apple Park, Cupertino. De nieuwe toestellen van Apple zijn op uiterlijke kenmerken niet heel veel veranderd, maar zoals het Amerikaanse bedrijf zegt ‘’de schoonheid zit binnen in’’. Hoe de vlaggenschepen iPhone Xs en Xs Max er intern uit zien, lees je hier op Knaldeals.com.

De iPhone Xs en Xs Max zijn de opvolgers van de iPhone X en vullen samen de serie van 10e generatie Apple toestellen aan. De Amerikaanse grootmacht houdt het veilig en brengt toestellen uit die vooral op het gebied van hardware verbeterd zijn.

De nieuwe vlaggenschepen van Apple maken gebruik van een nieuwe processor, een A12 Bionic chip. Deze processor is 15% sneller en 40% krachtiger dan de A11 chip die in de iPhone X zit. Daarnaast biedt de A12 Bionic chip ook ondersteuning bij het schieten van foto´s. Door de ''Neural Engine'' worden foto´s voorzien van meer diepte en detail. De camera van beide iPhones bestaat uit een 12MP telefoto- en een 12MP groothoeklens.

Ook een highlight zijn de nieuwe schermen van de iPhone Xs en Xs Max. De ‘’Super Retina AMOLED’’ display komt in twéé maten, namelijk een 5.8 inch en een 6.5 inch display met beide een 19,5:9 beeldverhouding. De iPhone Xs Max heeft ongeveer hetzelfde afmetingen als de iPhone 8 Plus, maar dankzij het all-screen design kun je genieten van een nog groter touchscreen oppervlak.

Qua design wijkt Apple niet af ten opzichte van de iPhone X. Wél verstevigd Apple de behuizing van haar twéé pareltjes en brengt het een nieuw niveau van waterbestendigheid. Nu het is mogelijk om beide toestellen tot 2 meter voor ongeveer 30 minuten onder water te houden. Daarnaast worden de toestellen ook beschermd tegen het morsen van drankjes, zoals koffie, thee of bier.

Wat ook opvalt is dat Apple er voor kiest om de vingerafdrukscanner (wederom) weg te laten. Het Amerikaanse bedrijf richt zich volledig op FaceID. Met FaceID kun je met je gezicht het toestel ontgrendelen, inloggen of zelfs betalen via Apple Pay. FaceID wordt mogelijk gemaakt door de TrueDepth camerasysteem, de Secure Enclave en de Neural Engine. Heb je een pet of zonnebril op? Geen probleem, want FaceID blijft je gezicht herkennen, dankzij de 30,000 onzichtbare puntjes die worden geprojecteerd op je gezicht.

iPhone Xs en iPhone Xs Max

iPhone Xs en Xs Max specificaties


iPhone Xs

  • Beeldscherm: 5,8 inch Super Retina AMOLED HD display met 2436x1125p resolutie en 19,5:9 beeldverhouding.
  • Camera: 12MP groothoek- en 12MP telelens hoofdcamera’s en 7MP TrueDepth selfie camera
  • Besturingssysteem: iOS 12
  • Processor: A12 Bionic-chip met Neural Engine en 8-core.
  • Geheugen: 4GB RAM werkgeheugen en 64GB, 256GB of 512GB interne opslag.
  • Behuizing: glazen voor- en achterkant met aluminium band en waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep
  • Features: Face-ID, Wireless Charging en Apple Pay.

iPhone Xs Max

  • Beeldscherm: 6,5 inch Super Retina AMOLED HD display met 2688x1242p resolutie en 19,5:9 beeldverhouding.
  • Camera: 12MP groothoek- en 12MP telelens hoofdcamera’s en 7MP TrueDepth selfie camera
  • Besturingssysteem: iOS 12
  • Processor: A12 Bionic-chip met Neural Engine en 8-core.
  • Geheugen: 4GB RAM werkgeheugen en 64GB, 256GB of 512GB interne opslag.
  • Behuizing: glazen voor- en achterkant met aluminium band en waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep
  • Features: Face-ID, Wireless Charging en Apple Pay.

iPhone Xs en iPhone Xs Max accessoires

De iPhone Xs en iPhone Xs Max zijn vanaf 14 september te bestellen als pre-order en vanaf 21 september zullen de toestellen in de winkelschappen van Nederland en België liggen. Ben jij van plan om één van deze twee toestellen te kopen? Bekijk dan hieronder onze accessoires voor beide iPhones. Zo kun je jouw toestel direct beschermen of voorzien van een stijlvol design. Plaats je een bestelling op werkdagen voor 20:00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verwerkt. Wij wensen je alvast veel plezier met de nieuwe iPhone van Apple.


iPhone Xs

Bekijk alle iPhone Xs hoesjes.


iPhone Xs Max

Bekijk alle iPhone Xs Max hoesjes.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.