• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De nieuwe iPhones van 2019

Apple fans, zitten jullie al in spanning te wachten? Over een paar weken worden de nieuwe iPhones van Apple gepresenteerd. Wij hebben 10 september 2019 alvast met stippellijntjes omcirkelt in onze agenda’s, want we verwachten dat het Apple Event dan zal gaan plaatsvinden. Of het Amerikaanse bedrijf ons in september gaat verrassen moet nog blijken. De eerste geruchten, mogelijke features en updates hebben wij alvast voor je verzameld. Lees hier om een beeld te krijgen van de nieuwe iPhones van 2019.

nieuwe iPhones 2019

Het Apple Event is inmiddels een begrip geworden. Jaarlijks kijken miljoenen mensen over de hele wereld hoe de nieuwe iPhones van Apple worden gepresenteerd. Naar verluidt brengt het Amerikaanse bedrijf 3 toestellen uit, namelijk de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. De drie toestellen zijn de opvolgers van de iPhone XR, iPhone Xs en iPhone Xs Max en hanteren ook ongeveer dezelfde afmetingen: iPhone 11; 6.1 inch, de iPhone 11 Pro; 5.8 inch en de iPhone 11 Pro Max; 6.5 inch.

Pro vervangt Plus

Voorheen werden de meest uitgebreide iPhones aangeduid met 'Plus'. Volgens de meest recente geruchten stapt Apple van deze benaming af en kiest het, net als haar iPads, voor Pro. De reden waarom het Amerikaanse bedrijf nu kiest voor deze noemer is omdat de iPhone 11’s ook compatibel zullen zijn met de Apple Pencil. Daarnaast is er ook geen ruimte meer voor een 'budgetmodel' en wordt de Lightning poort vervangen voor een USB-C poort met Power Delivery.

We verwachten dit jaar weinig grote updates van Apple. Althans, updates welke wij nog niet kennen. Dit komt omdat Apple ook bezig is met het ontwikkelen met een foldable smartphones die vermoedelijk in 2020 uitkomt. De drie iPhones zullen gaan draaien op iOS 13 met een A13 chipset. Daarnaast beschikken de iPhones ook over Reverse Wireless Charging. Met deze functie kun je een andere iPhone of Apple AirPods draadloos opladen op de achterkant van het toestel.

Camerasysteem van de iPhone 11

Dit gaat een dingetje worden, het nieuwe camerasysteem van de iPhone 11’s. Het is inmiddels bevestigd dat de achterkant van de nieuwe iPhone 11 Pro en Pro Max worden uitgerust met een driedubbele camera set-up. De drie cameralenzen worden bijgestaan door een enorme LED-zaklamp en een microfoon, welke zijn samengevoegd in een vierkant paneel in de linkerbovenhoek. Het paneel ligt bovenop de achterkant van het toestel en daar steken de cameralenzen vervolgens ook weer bovenuit. Je kunt dus zeggen dat het paneel zeer nadrukkelijk aanwezig is. De camera’s bestaan uit een 14MP hoofdcamera, 14MP groothoeklens en 3D ToF sensor. Laatst genoemde wordt ingezet om AR-applicaties te optimaliseren en diepte foto’s te verbeteren. De iPhone 11 moet het alleen doen met twee hoofdcamera’s. De drie toestellen zijn wel voorzien van een 10MP selfie camera welke volgens geruchten beschikken over een verbeterde FaceID functie.

iPhone 11 hoesjes

Het duurt nog een paar weken voordat de 11e generatie iPhones worden uitgebracht maar wij hebben al de eerste iPhone 11 hoesjes op voorraad. Bestel of pre-order alvast jouw favoriete accessoires, zodat je verzekerd bent van de eerste uitgave.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.