• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De Samsung Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10 Plus

Sinds 2011 voert het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung de Galaxy Note-lijn. Nu, zo'n acht jaar later, worden er twee gloednieuwe 'phablets' toegevoegd aan deze lijn, namelijk de Samsung Galaxy Note 10 en de Galaxy Note 10 Plus. Voor het eerst brengt Samsung twee Note-toestellen gelijktijdig uit. Nu is dit niet de enige 'world-first' waarover de Note 10’s beschikken. Lees hier alles wat je moet weten over de nieuwe Galaxy Note 10 en Note 10 Plus.

Samsung Galaxy Note 10 Plus

Al jarenlang helpen de Galaxy Note-toestellen haar gebruikers om het maximale aan productiviteit uit een smartphone te halen. Deze oversized smartphones werken op de meest krachtige soft- en hardware, waardoor de toestellen ook worden gekenmerkt als 'phablet'. De Europese modellen draaien op de nieuwste Exynos 9825 chip, welke door Samsung zelf is ontwikkeld. Daarnaast zijn beide modellen uitgerust met een verbeterde S-Pen die je nu kunt gebruiken als afstandsbediening. Maar wat is er nu allemaal veranderd t.o.v. haar voorganger, de Note 9? We praten je in deze blog helemaal bij.

Wat is er allemaal nieuw?

Op het gebied van design is er weinig veranderd. Het design-team van Samsung heeft wederom gekozen voor het klassieke glazen paneel met een roestvrijstalen frame. Net als de Samsung Galaxy S10-serie maken de Note10’s ook gebruik van een Infinity-O display met under display-fingerprintscanner. Samsung heeft de selfie camera dit keer wel verschoven naar het boven midden van het beeldscherm, wat het toestel meer symmetrie geeft.

Wat ook nieuw is, is dat het duo voor het eerst gebruik maakt van Super Fast Charge technologie. De opvolger van Fast Charge maakt het mogelijk om het toestel binnen 30 minuten volledig op te laden. Daarnaast werken de Galaxy Note10’s met Fast Wireless Charging die ook de Wireless Powershare functie ondersteunen, waarmee je een Qi-gecertificeerd toestel of Galaxy Buds kunt opladen via de Galaxy Note 10 (Plus).

Ook het nieuwe camerasysteem heeft een flinke update gekregen. Beide toestellen zijn voorzien van 3 camera’s welke bestaan uit een 12MP hoofdcamera, 16MP groothoeklens en 12MP telephotocamera. De Plus variant krijgt daarbij nog een ToF-camera, die wordt ingezet voor AR en de 3D scanner, waarmee 360 graden foto’s en geanimeerde GIF-jes gemaakt kunnen worden.

Naast dat er nieuwe features zijn bijgekomen, zijn er ook wat functies verdwenen. Zo ontbreekt de Bixby-knop en moet de Samsung Galaxy Note er nu ook aan geloven, want de 3.5mm audiopoort is verdwenen.

Samsung Galaxy Note 10 vs Samsung Galaxy Note 10+

De Galaxy Note 10 wijkt niet heel veel af van haar grote broer. Het toestel moet het doen met een kleinere omvang, minder batterij capaciteit, een camerasensor minder en enkele downgrades op het gebied van prestaties. De Samsung Galaxy Note 10+ gaat de boeken in als grootste smartphone van het Zuid-Koreaanse bedrijf tot nu toe. Het toestel is voorzien van een 6.8 inch HDR10+ Dynamic beeldscherm met een 19:9 beeldschermratio. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft de batterijcapaciteit van de plus-variant verhoogd van 4000mAh (Note 9) naar 4300mAh, welke via Power Delivery kan worden opgeladen met een vermogen van 45W.

Accessoires voor de Samsung Galaxy Note 10 (Plus)

Naast het lanceren van de Note10 maakt Samsung het ook mogelijk om apart accessoires te bestellen. Het aanbod blijft, op de vernieuwde Wireless Charging Stand na, grotendeels hetzelfde. Zo kun je voor beide modellen wederom de Clear View, LED (View), Protective Stand, Leather Covers en nog veel meer bestellen. Voor deze accessoires en producten van alternatieve topmerken kun je terecht bij Knaldeals.com. De eerste officiële accessoires van Samsung en andere merken hebben wij binnen en staan inmiddels online!

Samsung Galaxy Note 10 hoesjes

Bekijk hier alle Samsung Galaxy Note 10 hoesjes

Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesjes

Bekijk hier alle Samsung Galaxy Note 10 Plus hoesjes

Bekijk het complete aanbod op Knaldeals:

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.