• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy S20-serie

Ze zijn er, de Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra

Samsung Galaxy S20 hoesjes Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes

Samsung heeft gisteren tijdens het Unpacked Event in San Francisco de Samsung Galaxy S20-toestellen gepresenteerd. De Zuid-Koreaanse fabrikant brengt naast de Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus en Galaxy S20 Ultra ook een nieuwe vouwbare smartphone uit, genaamd de Galaxy Z Flip. De Galaxy S20-serie is nu verkrijgbaar als pre-order en zal vanaf 6 maart in de winkels liggen. Alles wat je moet weten over de nieuwe Samsung Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra lees je op Knaldeals.com.

Samsung slaat een decennium over en kiest aan het begin van een nieuw tijdperk voor een frisse start. Het Zuid-Koreaanse bedrijf kiest niet voor de Galaxy S11, maar voor de Galaxy S20 als opvolger van de Galaxy S10. Met een knipoog naar het jaartal 2020 brengt de topfabrikant drie toestellen uit: de Galaxy S20, Galaxy S20 Plus en Galaxy S20 Ultra. Met het uitbrengen van de Galaxy S20-serie stopt Samsung met het 'e' model en heeft het besloten om een 'Ultra' model toe te voegen.

Alle S20-modellen zijn voorzien van een super AMOLED infinity-O display met 120Hz verversingssnelheid en een under-display vingerafdrukscanner. Daarnaast zijn de toestellen uitgerust met een gloednieuwe rechthoekige cameramodule. De toestellen worden standaard geleverd met een Android 10 besturingssysteem welke uiteindelijk wordt geüpgraded naar Android 12. Daarbij ontvangen de toestellen maandelijks beveiligingsupdates. Onder de motorkap maken de toestellen alle drie gebruik van een Exynos 990 chipset.

Samsung Galaxy S20 en Galaxy S20 Plus

De Samsung Galaxy S20 is de opvolger van de Galaxy S10e. Daarbij vervangt de Samsung Galaxy S20 Plus op zijn beurt de Galaxy S10. Van de drie modellen heeft de Galaxy S20 het smalste display. Het toestel beschikt namelijk over een 6.2 inch scherm, waarbij de Plus-variant gebruik maakt van een 6.7 inch display. Verder lijken de twee toestellen erg veel op elkaar. Ze bevatten namelijk allebei dezelfde cameramodule, welke bestaat uit een 12MP hoofdcamera, 64MP telelens en 12MP groothoeklens. De drie cameralenzen worden bijgestaan door een nieuwe macrolens. De voorkant van beide toestellen is gewapend met dezelfde 10MP selfie camera.

Er zit nog wel verschil in batterijcapaciteit. De Samsung Galaxy S20 Plus wordt aangedreven door een 4500mAh batterij, terwijl de Galaxy S20 werkt met een kleinere 4000mAh batterij. De twee toestellen beschikken wel allebei over 8GB werkgeheugen en 12GB interne opslag. Daarnaast zijn beide smartphones verkrijgbaar met of zonder 5G netwerk ondersteuning.

Samsung Galaxy S20 Ultra

De Samsung Galaxy S20 Ultra is de opvolger van de Galaxy S10 Plus en van de drie modellen het meest exclusief. Het vlaggenschip maakt als enige toestel gebruik van een roestvrij stalen behuizing. Daarnaast is de S20 Ultra alleen beschikbaar als 5G versie. Ook is deze premium smartphone uitgerust met een 108MP hoofdcamera. Deze cameralens wordt bijstaan door een 12MP ultra groothoeklens en een 48MP telelens met 100 x Space Zoom. Met het laatst genoemde is het zoombereik enorm. De hoofdcamera maakt gebruik van een pixel binning waarmee het vlaggenschip nog betere 12MP foto’s schiet.

Van de drie toestellen bevat de Samsung Galaxy S20 Ultra het grootste scherm, namelijk een 6.9 inch display. Het vlaggenschip draait op een enorme 5000mAh batterij welke 45W fast charging ondersteunt. Daarnaast beschikt het toestel over 12GB werkgeheugen en 12GB interne opslag.

Accessoires voor S20-toestellen

Bij Knaldeals.com vind je nu al alle accessoires voor de Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus en Galaxy S20 Ultra. Weet jij zeker dat jij een van deze drie modellen gaat kopen? Bekijk dan ons aanbod en vind een hoesje die perfect past bij jou persoonlijke stijl. Heb jij jouw favoriete telefoonhoesje gevonden? Bestel deze dan op werkdagen voor 20:00 uur. Alle producten die op voorraad zijn worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Zo heb jij je bestelling de volgende dag al in huis.

Samsung Galaxy S20 hoesjes

Bekijk hier alle Samsung Galaxy S20 hoesjes

Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes

Bekijk hier alle Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes

Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes

Bekijk hier alle Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.