• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De Wearables van Knaldeals

De wearables van Knaldeals zijn e-fashion accessoires die je kunt dragen in combinatie met je toestel. Op Knaldeals.com vind je verschillende draagbare mode artikelen, die het design van het toestel versterken en een extra functionaliteit bieden. De wearables kun je dragen om je handen, polsen of arm, zoals stijlvolle vervangende polsbandjes, warme touchscreen handschoenen en sportieve sportarmbanden.

Sportarmband

Sportarmbanden

Met de Sportarmbanden van Knaldeals kun je veilig je smartphone opbergen tijdens het sporten. Hierdoor hoef je niet meer bang te zijn je telefoon te verliezen tijdens het hardlopen, fitnessen of een andere workout. Met de sportarmband van Knaldeals kun je snel switchen van muziek en trainingsapps naar berichten en gemiste oproepen. Haal het meeste uit je training sessies met de sportarmband van Knaldeals.com.

Touchscreen handschoenen

Touchscreen handschoenen

De winter nadert en dat betekent dat het buiten koud wordt. Met de Touchscreen handschoenen van Knaldeals kun je jouw toestel bedienen, terwijl je vingers warm worden gehouden door deze comfortabele wanten. De Touchscreen handschoenen van Knaldeals beschikken over een speciaal geweven nylondraad met zilvercoating. Hierdoor kun je het toestel blijven gebruiken, zonder de handschoenen uit de doen. Een zeer handige wearable tijdens de winterse kou.

Vervangende Smartwatch bandjes

Op Knaldeals.com vind je een ruim assortiment modieuze vervangende polsbandjes voor de Smart- en Apple watch. Hierdoor kun je jouw Apple- of smartwatch snel aanpassen voor iedere ontmoeting, afspraak of gelegenheid. De vervangende polsbandjes zijn snel te verwisselen voor een ander bandje, waardoor je kan switchen van stijl. Van lederen of siliconen armbandjes naar roestvast staal en anti-zweet polsbandjes. Op Knaldeals vind je horlogebandjes in verschillende prijsklassen en van diverse topmerken.

Wearable armbandjes

De Wearables van Knaldeals komen in verschillende kleuren, materialen en maten. Hierdoor vind je altijd een geschikte e-fashion accessoire die past bij het design van het toestel en je persoonlijke stijl.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.