• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Eindejaarsblog Knaldeals 2015

Eindejaarsblog Knaldeals 2015

Over enkele dagen halen we de oliebollen uit het frituurvet, vuurwerk uit de verpakking en de flessen champagne uit het ijs. De laatste dagen van 2015 zijn aangebroken en 2016 staat aan de deur te kloppen.

Met een eindjaar blog is het gebruikelijk dat je een terugblik werpt op het afgelopen jaar. 2015 heeft ons veel nieuwe smartphones, tablets en smartwatches gebracht. Hieronder een kleine samenvatting van de meest populaire toestellen van 2015.

Meest populaire toestellen van 2015

Apple:

Samsung:

Sony:

Nieuw toestel

In 2015 is er ook een nieuw toestel uitgebracht op de telecommarkt, namelijk Wileyfox. Wileyfox is een Britse smartphone producent, die toestellen runt met haar eigen Cyanogen OS. Onlangs zijn de eerste twee modellen uitgebracht onder de naam Wileyfox Storm en de Wileyfox Swift.

Wileyfox

Op het gebied van accessoires hebben wij ook diverse nieuwe merken in ons assortiment mogen verwelkomen. KLD, Amorus, Kenu en last-but-not-least Just in Case. In 2015 hebben wij ons assortiment enorm verbreed. Hierdoor hebben wij nieuwe productgroepen aangemaakt, zoals Wearables en Draadloze Laders.

De Knaldeals.com Gadget van 2015 was de Baseus Mini Lens. Veel klanten vonden dit het perfecte geschenk tijdens sinterklaasavond en de Kerstdagen.

Terugkijkend kunnen wij namens heel Knaldeals.com zeggen dat 2015 een zeer succesvol en geslaagd 2015 was. Maar… wij vinden het natuurlijk ook belangrijk om naar de voorspellingen van het nieuwe jaar te kijken. Nieuwe toestellen, gadgets en releases is iets waar onze hart sneller van gaat kloppen.

De verwachtingen van populaire nieuwe releases in 2016

  • Huawei P9 (max)
  • LG G5 & -V10
  • Samsung Galaxy A8 & -S7
  • Apple iPhone 7

Daarnaast zal ons aanbod aan accessoires flink worden vernieuwd met nieuwe gadgets, prachtige covers en stijlvolle wearables. Zo wordt ons Just in Case assortiment uitgebreid met nieuwe producten, zoals de JIC sportarmbanden en Full Cover screenprotectors. Ook zullen wij meer wearables aanbieden zoals diverse watchbandjes voor vrijwel iedere smartwatch. Uiteraard, kun je veel nieuwe universele producten verwachten welke geschikt zijn voor een groot aantal toestellen. Ideaal om als cadeau te geven voor jong en oud.

Wij zijn benieuwd wat 2016 ons allemaal gaat brengen op het gebied van telecomaccessoires en in de hele telecombranche. Wij hopen dat jullie ook net zo benieuwd zijn. Houd daarom Knaldeals.com in de gaten voor de nieuwste accessoires, laatste weetjes, interessante blogs en de leukste acties!

Namens het team van Knaldeals.com wensen wij jullie een prachtige jaarwisseling en een knallend 2016.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.