• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Tijdelijk een flyer van KoffieVoordeel bij een bestelling

Plaats je een bestelling in de periode van 12 oktober t/m 26 november? Dan ontvang je, naast de wijncheque van de Wijnbeurs, ook een flyer van KoffieVoordeel. Om ook de koffieliefhebbers tegemoet te komen, krijg je 15% korting op de heerlijkste koffie door de actiecode te verzilveren. Deze kortingscode geldt ook op alle aanbiedingen en grote A-merken. Deze actie is geldig t/m 20 december.

Koffievoordeel

Ben je op zoek naar klassieke Italiaanse koffiebonen of nieuwe capsules je Nespresso machine? KoffieVoordeel.nl laat je altijd genieten van een overheerlijke kop dampende koffie tijdens de koude winterdagen. Het assortiment van Koffievoordeel bestaat uit koffie van topmerken met een zeer scherpe prijs. Naast koffiebonen, -pads en capsules kun je ook proefpakketten of onderhoudsmateriaal bestellen.

Ben jezelf geen koffie drinker of ken je een ''koffie addict''? Dan kun je uiteraard de flyer met de actiecode doorgeven aan je familieleden, vrienden of collega's.

Een ding staat vast; een kop koffie in de morgen, is een dag zonder zorgen! Daarnaast willen we je graag bedanken voor je bestelling op Knaldeals.com.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.