• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Flyer van Wijnvoordeel.nl bij elke bestelling

Plaats je vanaf vandaag een bestelling op Knaldeals.com, dan ontvang je ook een flyer van Wijnvoordeel.nl. Met deze flyer ontvang je een korting op het proefpakket Herencia. Wil jij ook intens genieten van een wijn met Spaanse temperament. Maak dan gebruik van deze kortingsactie of geef deze door aan je vrienden, familie of kennissen.

Wijnvoordeel.nl

Nu de zomer zo goed als begonnen is, wordt het natuurlijk tijd om 's avonds buiten te tafelen met een heerlijk zomers wijntje. Om nu nog intenser te genieten van het prachtige weer, ontvang je een korting van € 27,89 op een Herencia proefpakket. Haal de heerlijke tinten van het zonnige Spanje in huis en profiteer van deze warme kortingsactie.

Daarnaast kun je bij Wijnvoordeel.nl een keuze maken uit het assortiment van 350 wijnen afkomstig van de meest toonaangevende wijnlanden en populaire wijnhuizen uit alle wereldcontinenten. Rood, Wit, Rosé, Champagne en meer dranken voor de meest voordelige online prijs vind je bij Wijnvoordeel.nl.

Deze actie loopt van 8 juli t/m 30 september en alleen te verzilveren bij Wijnvoordeel.nl. Wij wensen je veel plezier met de bestelling en natuurlijk .. Cheers!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.