• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Flyers van Koffievoordeel en Wijnvoordeel bij de bestelling.

Vanaf deze week ontvang je bij elke bestelling op Knaldeals.com een flyer van Wijnvoordeel.nl en Koffievoordeel.nl. Maak gebruik van deze flyers en profiteer van een aantrekkelijke korting op wijnen en koffie van populaire topmerken.

Koffievoordeel.nl

De winter komt eraan en het begint steeds kouder te worden. Daarbij wordt het ook moeilijker om ’s ochtends vroeg jouw warme nest uit te komen. Om de koude winterochtenden te trotseren is een sterke kop koffie altijd een goed begin van de dag. Nu kun je profiteren van een warme korting op de lekkerste koffie door gebruik te maken van de flyer van Koffievoordeel.nl. Met deze flyer profiteer je van €10,- korting op het gehele assortiment van Koffievoordeel.nl! Van koffiebonen tot koffiepads, capsules en zelfs chocolade, je vindt het allemaal in het rijke assortiment van Koffievoordeel.nl.

Deze actie loopt van 14 oktober t/m 30 november 2016 en is alleen te verzilveren bij Koffievoordeel.nl. Bestel koffie van de beste A-merken zoals, Bazarra, CafeClub, RedBeans en natuurlijk nog veel meer topmerken!

Koffievoordeel 19 oktober 2016

Wijnvoordeel.nl

Het ideale plaatje voor de aankomende winternachten. Genieten van een smaakvolle rode wijn bij de warmte van een brandende openhaard. Bij een bestelling van Knaldeals.com vind je een flyer van Wijnvoordeel.nl. Met deze flyer ontvang je maar liefst 10% korting op de lekkerste wijnen uit binnen- en buitenland. Bij Wijnvoordeel.nl kun je een keuze maken uit het assortiment van meer dan 400 verschillende wijnen. Daarbij kun je met de speciale wijnkeuzehulp eenvoudig een geschikte wijn uitkiezen die perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak of speciale gelegenheid.

Deze actie loopt van 6 oktober t/m 30 november 2016 en is alleen te verzilveren bij Wijnvoordeel.nl. Ben je ook een wijnliefhebber? Geniet dan nu nog voordeliger van jouw favoriete wijn en maak jouw winteravonden compleet.

Wijnvoordeel 19 oktober 2016

Genieten van een sterke bak koffie in de ochtend en ’s avonds van een heerlijke wijn. Plaats nu een bestelling en profiteer tot en met 30 november van een flinke korting.

Ben je zelf geen wijn en koffie liefhebber? Misschien kun je dan familie of vrienden blij maken met de kortingscodes!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.