• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Ga naar buiten met de accessoires van Knaldeals

De vogels beginnen te fluiten, de tuinstoelen worden uit de schuur gehaald en de dikke truien gaan weer terug de kledingkast in. Dat kan maar één ding betekenen, namelijk de lente is weer begonnen! De zon schijnt, de temperatuur gaat omhoog en iedereen trekt naar buiten om van het weer te genieten. In ons assortiment vind je de leukste artikelen voor jouw toestel, waardoor je nog meer uit het voorjaar kan halen.

We hebben een paar categorieën onder elkaar gezet, om je te laten inspireren en nog meer te kunnen laten genieten van jouw telefoon tijdens de lente.

Nog meer genieten van het voorjaar

Festival accessoires

Festivals

Het voorjaar is begonnen en dat betekent dat het festival seizoen weer geopend is. Bezoekers trekken massaal uit met hun rugzakken en tentjes om te genieten van live acts en de gemoedelijke festival sfeer. Lekker back-to-basic, zonder stroom en slechte wifi- en telefoonbereik. Een ongeschikte omgeving voor iedere smartphone, zou je denken. Wij hebben een paar handige tips om jouw smartphone of tablet festival-proof te maken.

  • Powerbank: Tijdens een festival weekend wil je zoveel mogelijk hoogtepunten vastleggen. Echter, gaat dit vaak ten koste van de accuduur en is je telefoon binnen de kortste keren leeg. Met een Powerbank ben je altijd voorzien van een opgeladen smartphone of tablet en hoef je geen gebruik meer te maken van oplaadpunten op het festivalterrein. De Powerbank heeft een compact formaat en is daardoor eenvoudig mee te nemen in je tas of rugzak.
  • Selfie Stick: Wil jij ook je favoriete band of DJ vastleggen? Of gewoon het festival herbeleven als je thuis bent? Met de Selfie Stick maak je de leukste groepsfoto's en mooiste filmpjes tijdens het festival. De Selfie Stick is eenvoudig uit te schuiven, waardoor het een ideaal product is voor de wat 'kleinere' festivalbezoeker. Mis geen moment meer van de vetste shows en optredens met de Selfie Stick van Knaldeals.

Sporten

Telefoon accessoires voor het sportenHet is 's avonds langer licht en minder koud buiten. Tijd om na werk of school nog even lekker te gaan sporten. Op Knaldeals.com vind je artikelen om het sporten nog aangenamer te maken. Muziek afspelen, trainingsvorderingen bekijken of handsfree telefoneren tijdens het sporten. Met de accessoires van Knaldeals word je nu nog sportiever.

Sport Armbanden: De Sport Armbanden van Knaldeals zijn speciaal ontworpen om iedere smartphone te dragen tijdens het sporten. Hardlopen, mountainbiken of fitnessen? Met deze Sport Armband kun je jouw toestel eenvoudig bedienen en trainingsprogramma's bijhouden. Op Knaldeals.com bieden wij een diep assortiment sportarmbanden aan in verschillende kleuren. Zo vind je gegarandeerd een match tussen jouw sportarmband en outfit.

Sportheadsets: Op Knaldeals.com vind je een verschillende headsets die speciaal zijn ontworpen voor tijden het sporten. Met deze draadloze headsets heb je geen last van kabels, waardoor je bewegingsvrijheid niet wordt belemmerd. Daarnaast reduceren de sportheadsets geruis van omgevingsgeluid en wind, waardoor je ongestoord oproepen kunt beantwoorden en gesprekken kunt voeren.

Vrije tijd

Nu de zon begint te schijnen spenderen we steeds meer vrije tijd buitenshuis. Tijd voor hobby's, tuinieren of gewoon genieten van het weer. Met de gadgets van Knaldeals kun en wil je niet meer binnen blijven.

Bluetooth Speakers: Een drankje doen op het terras, picknicken op het grasveld of 's avonds lekker barbecueën. Dit kun je nu nog gezelliger maken met jouw favoriete afspeellijst op de achtergrond. Met een draadloze speaker heb je geen last van kabels en is dus uitermate geschikt voor buitenshuis. Op Knaldeals vind je een enorm assortiment Bluetooth speakers van topmerken in verschillende prijsklassen.

Parrot drone voor buitenParrot Drones *: Drones zijn populairder dan ooit en is een echt speeltje voor buiten. Rijden, vliegen of springen, met een Parrot Drone beleef je elke keer opnieuw een spannend avontuur. Maak daarnaast de mooiste foto's en filmpjes van jouw omgeving en deel het met al je vrienden op Social media. Geniet van uren lang stunt en stuur plezier met de Parrot Drone van Knaldeals.

* Helaas is dit product niet meer te verkrijgen op onze webshop.

Wij hopen dat je met deze tips nog meer zin krijgt in het voorjaar. Zit jij ook bomvol creatieve ideeën? Op onze webshop ben je altijd gegarandeerd van een knallend aankoopbedrag.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.