• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL

Google gaat de Pixel serie uitbreiden met twee nieuwe toestellen, genaamd de Google Pixel 2 XL en Google Pixel 2. Google staat niet alleen bekend om haar zoekmachine en Android software. Het brengt ook hoogwaardige smartphones uit, en de nieuwe vlaggenschepen zijn de Pixel 2 en Pixel 2 XL . Beide toestellen zijn vorige week gepresenteerd tijdens een hardware event in San Francisco. Lees hier alles wat je moet weten over de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL.

Google Pixel 2

Op 4 oktober 2017 heeft Google de tweede generatie Pixel toestellen onthult. Bij het ontwerpen van de tweede generatie Pixel toestellen heeft Google hulp gekregen van HTC en LG. En dat is te zien aan het design en de nieuwe snufjes. De Google Pixel 2 zal verkrijgbaar zijn vanaf oktober 2017. Haar grote broer laat iets langer op zich wachten en komt vermoedelijk midden november. Google heeft de productie van haar Nexus-lijn stopgezet en richt zich nu volledig op het hoog segment met de Pixel serie. Maar wat kun je verwachten van de opvolgers van de Pixel en Pixel XL?

Display:

De Google Pixel 2 beschikt over een 5.0 inch display en de Pixel 2 XL over een 6.0 inch beeldscherm, die beide zijn voorzien van Gorilla Corning Glass 5. De Google Pixel 2 en 2 XL hebben een bijna randloos touchscreen. Alleen aan de boven- en onderkant maken de toestellen gebruik van bezels, waardoor het ontwerp sterk lijkt op de LG V30.

De Pixels 2 werken nu met Active Edge, een knijpbare frame dat we kennen van de HTC U11. Door de zijkanten van het toestel in de drukken kunnen bepaalde acties worden geactiveerd, zoals Google Assistent. Zo speelt drukgevoeligheid ook een rol. Er wordt namelijk onderscheid gemaakt tussen harde en zachte knepen, welke weer kunnen worden toegekend aan bepaalde acties of applicaties.

Camera:

Google komt met een nieuwe geavanceerde cameralens, genaamd Google Lens. Deze lens werkt grotendeels hetzelfde als Bixby, de intelligente camera van Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ . Google lens beschikt daarnaast over een objectherkenningssensor, waarmee tekst, voorwerpen of bezienswaardigheden kunnen worden herkent. Richt de camera lens op een tekst die je wilt vertalen of een restaurant om de reviews te lezen, waarna relevante informatie wordt getoond.

Beide Pixel 2 toestellen komen met een enkele camera aan de voor- en achterkant. De hoofdcamera maakt gebruik van een 12,2 MP sensor met optische beeldstabilisatie. De voorkant camera bestaat uit een 8 MP sensor met f/2.4. Google adverteert dat haar nieuwe releases zijn voorzien van ‘s werelds meest hoogwaardige camera. Of dit daadwerkelijk zo is laten we nog even in het midden, maar hiermee geeft Google wel aan een directe concurrentiestrijd aan te gaan met merken zoals Apple en Samsung.

Besturing:

Als software ontwikkelaar is het vanzelfsprekend dat de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL beschikken over het meest recente besturingssysteem, namelijk Android Oreo 8.0. Deze wordt volgens Google de komende 3 jaar nog geüpdatet, voordat er een nieuw besturingssysteem komt. Bovendien stapt Google van haar 32 GB instapmodel af, dat wordt vervangen door een standaard intern geheugen van 64 GB. De Pixels 2 beschikken net als het vorige model over een Always on Display en Google assistent.

Behuizing:

De Google Pixel 2 en Pixel 2 XL is voor ⅔ vervaardigd uit aluminium. Het overige deel bestaat uit Gorilla Corning Glass 5. Google kan natuurlijk niet achterblijven en komt nu ook met twee waterdichte toestellen die IP67 geclassificeerd zijn. Dit betekent dat de Pixel 2 en Pixel 2 XL ook afstappen van een koptelefoon poort. Muziek luisteren met een bekabelde koptelefoon doe je dus in combinatie met een USB-C naar 3.5mm adapter of met de nieuwe Google Pixel Buds. Deze Bluetooth In Ears beschikken over een vertaaloptie en een touchpad om muziek en volume te beheren. Bovendien maakt de Pixel lijn gebruik van drie stereo speakers die zijn voorzien van noise cancelling.

Google Pixel 2 specificaties

  • Display: 5.0 inch AMOLED Corning Gorilla Glass 5 display met 1080x1920 pixel resolutie.
  • Camera: voorkant 12,2 MP met f/1.8 en OIS. Achterkant 8 MP met f/2.4.
  • Besturing: Android Oreo 8.0, Snapdragon 835 chip en octa-core processor.
  • Geheugen: 4GB RAM geheugen en 64 GB/128 GB interne geheugen.
  • Behuizing: IP67 water- en stofbestendig.
  • Poort: 3.1, USB-C
  • Accu: 2.700mAh

Google Pixel 2 XL specificaties

  • Display: 6.0 inch AMOLED Corning Gorilla Glass 5 display met 1440x2880 pixel resolutie.
  • Camera: voorkant 12,2 MP met f/1.8 en OIS. Achterkant 8 MP met f/2.4.
  • Besturing: Android Oreo 8.0, Snapdragon 835 chip en octa-core processor.
  • Geheugen: 4GB RAM geheugen en 64 GB/128 GB interne geheugen.
  • Behuizing: IP67 water- en stofbestendig.
  • Poort: 3.1, USB-C
  • Accu: 3.520 mAh

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL accessoires

Voor zowel de Google Pixel 2 als de Google Pixel 2 XL bieden wij al accessoires aan. Op dit moment kun je al Google Pixel 2- en Google Pixel 2 XL telefoonhoesjes bestellen in verschillende kleuren. Daarbij worden voor beide toestellen de accessoires steeds aangevuld. Houd daarom onze webshop in de gaten voor de nieuwste accessoires en gadgets voor de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.