• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Google Pixel 4

Google Pixel 4 en Pixel 4 XL: geruchten en verwachtingen

Bevestigd! Op 15 oktober zullen de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL worden onthuld tijdens het Made by Google-event. Wat we kunnen verwachten van de opvolgers van de Pixel 3A (XL) is geen verrassing meer. De zoekmachine-gigant heeft inmiddels enkele features prijsgegeven en daar zitten enkele 'world's-first' tussen. Ben je nu al benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan snel verder over de mogelijke nieuwe Google Pixel 4 en Pixel 4 XL in deze blog.

Dat de Google Pixel 4 en Google Pixel 4 XL komen is geen geheim meer. De afgelopen weken zijn er al diverse renders en specificaties uitgelekt, waardoor beide smartphones goed in kaart kunnen worden gebracht. De Google Pixel 4 (5.7 inch) en Pixel 4 XL (6.3 inch) zullen iets groter zijn dan haar voorgangers. Daarnaast komt XL-variant met een verbeterde batterij, terwijl het reguliere model het met een wat minder grote capaciteit moet doen.

Interactieve toestellen

Zoals het er nu naar uit ziet worden de toestellen gebouwd om de interactie met de gebruiker te bevorderen. Beide smartphones beschikken over spraakherkenning, Active Edge en 3D gezichtsherkenning. Daarbij komt ook een gloednieuwe Motion Sense functie. Motion Sense reageert op handbewegingen zonder dat het toestel wordt aangeraakt. Deze technologie wordt ook geïntegreerd in diverse applicaties en widgets. Daarbij is er op dit moment een samenwerking gaande met de makers van Pokémon om een speciaal spel te ontwikkelen, 'Pokémon Wave Hello', op basis van deze techniek.

Live Caption

Google lanceert met de Pixel 4’s ook een nieuwe Live Caption feature. Deze functie maakt het mogelijk om tekst uit audiobestanden te ontleden en deze weer te geven als ondertiteling op het beeldscherm. Voor de Live Caption functie is een high-end toestel nodig welke draait op Android 10. En dat de Pixel 4 en Pixel 4 XL gaan werken met het nieuwste besturingssysteem van Google ligt natuurlijk voor de hand, aangezien Google deze software zelf ontwikkeld. Daarbij zit er onder de motorkap een krachtige Qualcomm Snapdragon 855 chipset.

De Pixel 4´s zijn de eerste smartphones van Google welke beschikken over twee camera´s achterop. Beide toestellen maken gebruik van een 12MP hoofdcamera en een 16MP groothoeklens. Boven de dubbele camera zit ook een ´spectral sensor´, waarvan de volledig werking nog niet duidelijk is. Vermoedelijk zal deze lens bijdragen om de kleuren van foto´s levendiger te maken.

Het duurt nog even voordat de Pixel 4 en Pixel 4 XL verkrijgbaar zijn. Toch kun je nu al de eerste accessoires voor beide smartphones reserveren op Knaldeals.com. Benieuwd? Laat je inspireren door onderstaande accessoires of bekijk ons volledige aanbod via de links.

Google Pixel 4 hoesjes

Bekijk hier alle Google Pixel 4 hoesjes

Google Pixel 4 XL hoesjes

Bekijk hier alle Google Pixel 4 XL hoesjes

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.