• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Gratis betaalmethoden op Knaldeals.com

De laatste jaren zijn aankopen via het internet enorm gestegen. Vooral het aantal E-shoppers is sterk gegroeid. Ook zien we dat aankopen op het gebied van telecommunicatie flink zijn toegenomen. We kunnen vaststellen dat E-shoppen populairder is dan ooit en dat is te zien aan de diverse mogelijkheden om online te betalen. De meest gebruikte betaalmethode is internetbankieren via iDEAL, omdat het betrouwbaar, veilig en vooral kosteloos is.

Ook op Knaldeals.com is het mogelijk om online te betalen via diverse betaalmethoden. Om onze klanten een extra service aan te bieden zijn alle betaalmethoden bij ons vanaf nu gratis! Je betaalt dus geen extra transactiekosten boven op de bestelling. Nu kun je naast iDEAL, ook kosteloos betalen met PayPal, Billink (achteraf betalen) of met een creditcard.

Deze service optimaliseert online betalingen via de computer, tablet en smartphone. Zo wordt het nog prettiger om je nieuwe hoesje, gadget, accu of andere accessoire te bestellen op Knaldeals.com. Plaats je een bestelling vanuit Nederland of België? Bekijk het onderstaande schema voor de beschikbare betaalmogelijkheden.

Betaalmethoden

Namens heel Knaldeals wensen we je alvast veel plezier met je aankoop!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.