• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Highlights rondom het Apple Event van 9 september 2015

Een show dat altijd met veel geheimzinnigheid en verwachtingen aangekondigd; het Apple Event. Op 9 september jl. vond de presentatie van Apple plaats waar nieuwe producten bekend gemaakt werden en waar alle in’s en out’s werden toegelicht. Tegenwoordig lijkt het bekendmaken van deze nieuwe producten steeds meer een formaliteit, aangezien de ingewijde bronnen jaar in jaar uit betrouwbaarder worden. Zo was vooraf eigenlijk al bekend dat de Apple iPhone 6s en de iPhone 6s Plus hun levenslicht zouden zien. Ook een upgrade van de Apple TV en een nieuwe software-update (iOS9) leken al vast te staan. Maar wat is er nu eigenlijk allemaal bekend gemaakt? Knaldeals.com brengt je graag (in dit beknopte blog) op de hoogte.

Allereerst natuurlijk de nieuwe iPhone!

Net zoals de iPhone 4s en de iPhone 5s de opvolgers waren, zijn nu de iPhone 6s en 6s Plus aangekondigd als opvolgers van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Er zit weinig verschil in uiterlijk, maar er zijn een hoop vernieuwingen doorgevoerd door Apple. Deze nieuwe smartphones moeten uiteraard wel weer een aantal functionaliteiten hebben die de voorgangers overtreffen. Allereerst wordt de nieuwste iPhone in een nieuw jasje gestoken, een nieuwe zelfgemaakt soort aluminium. Daarnaast zullen Apple Watch bezitters en MacBook bezitters deze functionaliteit bekend voorkomen: Force Touch. Zo wordt er een nieuwe manier van smartphone-bediening toegevoegd. Door Force Touch (om precies te zijn 3D Touch) worden verschillende manieren mogelijk om acties uit te voeren, door harder op het scherm te drukken.

iPhone 6s en iPhone 6s Plus

Een verbetering in de snelheid mag logischerwijs ook niet ontbreken. Er komt een krachtige A9-chip waarbij Apple claimt dat deze qua prestaties liefst 70% sneller is dan de vorige chip. Ook maak je betere foto’s met je iPhone 6s of iPhone 6s Plus; deze krijgen namelijk een 12 megapixel camera en zoals verwacht kan deze camera 4K-video’s maken. Het aantal megapixels is niet iets om heel trots op te zijn, de Samsung Galaxy S6 / S6 Edge / S6 Edge Plus hebben al een 16 megapixel camera. Tot slot; de nieuwste iPhones worden standaard uitgerust met het nieuwste besturingssysteem iOS9 (waar je met trucs de batterijduur kan verlengen).

Vanaf 25 september is het mogelijk om de nieuwste iPhones te bestellen, waarschijnlijk zullen ze vanaf vrijdag 2 oktober in de winkels liggen. Bestel bij Knaldeals.com alvast accessoires voor je nieuwe iPhone 6(s) of 6(s) Plus. Of het nu gaat om iPhone 6s hoesjes of iPhone 6s Plus screenprotectors, bij Knaldeals.com kun je alle accessoires vinden. Bestel je op werkdagen voor 20:00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis!

Een iPad Pro, een nieuwe Apple TV, de iPad mini 4, iPad Pro accessoires en veel meer…

Erg veel aandacht ging er ook uit naar de iPad Pro, een extra grote versie met een 12,9 inch scherm. Met deze krachtige versie lijkt Apple de focus te leggen op schaalvergroting van het gebruik van iPads in het bedrijfsleven. De iPad Pro wordt namelijk uitgerust met ondersteuning voor twee nieuwe accessoires; een Apple Smart Keyboard en de Apple Pencil. Dat deze Pencil nu gelanceerd gaat worden is nogal saillant, aangezien voormalig Apple topman Steve Jobs in 2007 een stylus permanent afkraakte met de woorden: "Who wants a stylus? You have to get em', put em' away. You lose them. Yuck.". Het zijn echter wel schitterende accessoires, deze Smart Keyboard en Pencil. Het speciale toetsenbord heeft een Smart Connector waardoor deze draadloos aangesloten kan worden en de Apple Pencil bevat allerlei sensoren waarmee drukgevoeligheid, hoek en beweging gedetecteerd kunnen worden. In november zullen de iPad Pro en accessoires beschikbaar worden voor de verkoop.

De Apple TV zorgde in de aanloop naar het Apple Event ook voor een hoop speculatie. Nu zijn eindelijk de feiten er; de 4de generatie Apple TV met Siri Remote, een nieuw besturingssysteem (tvOS) en een App Store voor Apple TV. Tussen neus en lippen is nog even de iPad Mini 4 gepresenteerd, welke al direct verkrijgbaar is in Nederland. Ook werd er natuurlijk aandacht besteed aan de software; de nieuwe update voor Apple Watch (watchOS 2) is uitgekomen en eind september zal de nieuwe versie voor Mac uitkomen: OS X El Capitan.

Tot slot de Apple Watch; de Apple Watch Sport in de kleuren goud en rosé zijn gepresenteerd. De laatste onthulling voor de Apple Watch waren een aantal bandjes. Denk hierbij aan verschillende kleuren voor de Apple Watch Sport maar ook 3 verschillende leren Hermes-bandjes.

Al met al heeft het Apple Event weer voor een hoop onthullingen, inspiratie, kritiek en ontwikkelingen gezorgd. Om op de hoogte te blijven kun je Apple natuurlijk volgen via social media en de ontwikkeling van de accessoires voor Apple volg je op Knaldeals.com. Tip; volg ook de social media kanalen van de concullega’s van Apple… Vooral Samsung had leuke inhakers.

Samsung inhaker

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.