• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy S3

Tips voor het kiezen voor het beste hoesje

cases en hoesjes voor de Samsung Galaxy S3

Hoesjes, cases, backcovers, flipcovers, tpu, siliconen, sportarmbanden ...

Het smartphone-vlaggenschip van Samsung werd op 3 mei 2012 gepresenteerd en is inmiddels al meer dan 40 miljoen keer verkocht: de Galaxy SIII. Het nieuwe toestel van de Koreaanse fabrikant is de opvolger van de eveneens populaire Galaxy SII smartphone. De Galaxy S3 moet vooral concurreren met de One X van de HTC en natuurlijk de Apple iPhone 4S en de iPhone 5.

Fabrikanten spelen in op de populariteit van de Galaxy S3 met een gigantisch aanbod hoesjes. Hierdoor is de keuze voor een nieuw hoesje niet gemakkelijk. Wat zijn nu dé beste beschermhoesjes voor de Galaxy S3? Wij helpen je graag met het maken van een keuze.

Veel verschillende soorten hoesjes

Backcovers zijn momenteel de meest verkochte bescherming voor de Galaxy S3. De kleuren, het design en het materiaal van de cover geven je toestel een unieke look. TPU en Siliconen cases zijn er voor een goeie grip en langdurige bescherming. Heb je liever een universele case? Dan is een pouch of een dwarstas iets voor jou. Deze cases zijn verkrijgbaar in een bepaalde maat. Flip cases zijn moderne en toegankelijke hoesjes voor een optimale bescherming.

Assortiment Case-Mate

Assortiment iSkin

Assortiment Krusell

Assortiment Mujjo

Assortiment qMust

Nog vragen?

Heb je nog vragen over ons assortiment of zoek je een speciale case voor je toestel, dan kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.