• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

How to: Een Full Cover Glass screenprotector aanbrengen

Op het gebied van screenprotectors waren er een lange tijd alleen maar twéé verschillende screenprotectors verkrijgbaar, namelijk beschermfolies en tempered glass protectors. Daar is nu verandering in gekomen, mede dankzij de komst van de Samsung Galaxy S6 edge: een toestel met aflopende randen. Omdat deze screenprotectors alleen het vlakke gedeelte van het touchscreen beschermen is er nu een speciale ''Full Cover Glass protector'' ontwikkeld.

Zoals de productnaam al aangeeft beschermt een full cover glass het volledige display van een smartphone. Hierdoor levert de full cover glass, naast het touchscreen, ook een ‘’van-rand-tot-rand’’ protectie en beschermt het zelfs het frontje van een toestel. Daarom is een full cover glass ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat deze perfect aansluit op het design van jouw toestel.

Over aansluiten gesproken... We merken dat sommige klanten het lastig vinden een Full Cover Glass correct te bevestigen. Dit is te begrijpen, want vanwege de uitsparingen en de aflopende randen is het plakken van deze screenprotector niet eenvoudig. Om je begeleiding te geven tijdens dit proces hebben wij een instructiefilmpje gemaakt en vind je hier tips om succesvol een full cover glass protector te plaatsen.

Instructies voor het correct bevestigen van een full cover glass protector

Ruim full cover glass screenprotector assortiment

Tegenwoordig worden veel nieuwe toestellen ontworpen met aflopende randen, zonder dat deze gebruik maken van een edge-functie. Denk bijvoorbeeld aan een Samsung Galaxy S7, de HTC 10 en de LG G5. Ondanks het prachtige en populaire ontwerp, zijn er niet voor alle toestellen een full cover protectors beschikbaar. Kijk daarom tijdens het zoeken van een screenprotector of deze beschikt over een ‘’rand-tot-rand’’ protectie. Indien dit niet het geval is kan een beschermfolie of tempered glass klein(er) uitvallen, terwijl deze wél ontworpen is voor het desbetreffende toestel.

Wil jij ook gebruik maken van een Full Cover Glass protector? Bekijk ons assortiment en geniet van volledige protectie. Bekijk het overzicht van ons volledige aanbod screenprotectors en bestel direct!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.