• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

De iPhone 7: Geruchten & verwachtingen

iPhone 7 camera

We zijn alweer over de helft van het jaar 2016. De release van de iPhone SE zit nog vers in ons geheugen, maar de eerste geruchten van een nieuwe Apple toestel zijn alweer verspreid. Het toestel waarvan iedereen weet dat gepresenteerd gaat worden tijdens het Apple event in september, namelijk de iPhone 7.

De iPhone 7 gaat komen en dat betekent dat het internet vol staat met geruchten. Waarmee gaat Apple ons nu weer verbazen? Wat gaat er veranderen t.o.v. de iPhone 6s? En welke bronnen vertellen nu wel de waarheid? Lees hier de eerste geruchten, verwachtingen en opvallendste roddels over de iPhone 7.

Geruchten iPhone 7

Waterdichte iPhone 7Eén ding is zeker, de iPhone 7 gaat dit jaar komen. Deze zal in de herfst worden onthuld door Apple, tijdens haar eigen event. Qua design zal de iPhone 7 zal niet heel veel afwijken van de iPhone 6s. De iPhone 7 zal ook ongeveer 7 mm dik zijn en behoudt een omvang van 4.7 inch. Daarnaast beschikt het over de bekende antenna-lijnen die nu alleen langs de randen van het toestel lopen i.p.v. horizontaal.

Wat zeer opvallend is, is dat de iPhone 7 niet meer zal beschikken over een 3.5mm jack audiopoort. Dit heeft alles te maken met dat het Apple toestel (spat)water- en stofdicht schijnt te worden. Ter compensatie wordt de iPhone 7 geleverd met twee stereo speakers. Ook zal de iPhone 7 beschikken over een verbeterde camera, die is voorzien van een uitvergrootte lens. Daarnaast zal de iPhone 7 komen met een Smart Connector om externe apparaten te koppelen, zoals een toetsenbord. Tot slot zal de homeknop worden vervangen door een touch-button, waardoor het een kwestie van aanraken wordt i.p.v. aandrukken.

Hoewel de iPhone 7 nu al een begeerd toestel is, verwachten wij dat de échte innovatieve snufjes uit blijven. Wij verwachten dat Apple ons pas volgend jaar gaat verbazen tijdens haar 10 jarig jubileum in 2017.

Verwachte iPhone 7 specificaties

  • 12 megapixel camera achterkant en 5 megapixel voorkant.
  • 4.7 inch IPS LCD touchscreen.
  • iOS 10 besturingssysteem en Apple A10 chipset.
  • Dubbele stereo speakers
  • 2 Gigabyte RAM geheugen
  • Smart Connector
  • 16 GB, 64 GB of 128 GB opslagruimte.

iPhone 7 in de media

Helaas is er vrijwel niets uitgebracht door Apple in de media. Alleen dat er naast de iPhone 7 ook de iPhone 7 Plus en vermoedelijk een iPhone (7) PRO zal worden gepresenteerd. Op internet verschijnen al wel de eerste vermoedelijke betreft het design. Zoals eerder vermeld zal het ontwerp niet heel veel afwijken van de iPhone 6s, waardoor Apple met de iPhone 7 op 'safe' gaat spelen.

iPhone 7 verwachting

iPhone 7 hoesje, screenprotector en overige accessoires

Ga je deze nieuwe high-end smartphone bestellen? Dan weet je natuurlijk wel waar je jouw iPhone 7 hoesje of iPhone 7 screenprotector kunt bestellen! Knaldeals.com natuurlijk. We houden je op de hoogte van het laatste nieuws rondom de iPhone 7 en 7 Plus (en wellicht de PRO). Alle iPhone 7 accessoires vind je het eerste hier, op dé telecomwebshop van Nederland en België. We kijken alvast uit naar de lancering!


Foto's met dank aan GSMarena

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.