• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Jabra Bluetooth Headset Sport Series

Jabra Bluetooth Headset Sport Series

Ben jij ook een echte sportfanaat of kun je extra motivatie gebruiken om te gaan sporten? Op Knaldeals.com vind je een nieuwe reeks Jabra Bluetooth Headsets die speciaal ontworpen zijn om jouw sportprestaties te verbeteren!

De Jabra Sport Headsets zijn gemaakt voor crosstrainingen, hardlopen, fitness en beschikken over een geïntegreerde Sport Life-app. Hiermee kun je jouw prestaties overzichtelijk waarnemen en krijg je feedback van de Jabra Sport Coach om je oefeningen te verbeteren. De Jabra sportoortjes zijn zweet-, zand- en vochtbestendig, waardoor het zowel binnen- als buitenshuis kan worden gebruikt. Laat je niet afleiding door die hinderlijke kabels en beweeg vrijuit met de draadloze headset van Jabra. Dankzij een fantastisch stereogeluid raak je geïnspireerd en aangemoedigd door je favoriete afspeellijst tijdens het sporten.

Train je al op een gevorderd niveau of ga je beginnen met sporten? Met de Jabra Bluetooth Sport Headset en de Jabra trainingsapp haal je het meeste uit je workouts. Bekijk ons assortiment Bluetooth Headsets voor de meest exclusieve prijs.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.