• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Lente gadgets en voorjaarsaccessoires 2017

Het weer zit eindelijk mee en de lente is nu echt in volle gang. De temperatuur stijgt, de vogels fluiten en de bloesems staan volop in bloei. Hoog tijd om naar buiten te gaan! Omdat een smartphone tegenwoordig steeds meer centraal staat in het leven, hebben wij hieronder enkele categorieën op een rijtje gezet om je te inspireren. Zo haal je nog meer plezier uit jouw smartphone tijdens het voorjaar. Naast smartphone accessoires vind je hier ook de leukste gadgets, die perfect te gebruiken zijn tijdens de zonnige lentedagen.

Ontspanning en relaxen

Heb jij ook een lange dag op werk of school gehad? Dan is er niets lekkerder dan buiten te relaxen in de zon. Op Knaldeals.com bieden wij accessoires aan die jou helemaal tot rust laten komen in de buitenlucht. Heerlijk ontspannen in een hangmat of gezellig picknicken in het park, zie je het al voor je? Wij kunnen ervoor zorgen dat dit werkelijkheid wordt. Bekijk ons assortiment hangmatten en picknickkleden in verschillende kleuren en maten.

Wil jij ook even lekker wegdommelen in de buitenlucht? Maak dan gebruik van de YODO hangmat. Deze hangmatten zijn waterbestendig en vervaardigd uit ademende linnenstof. De YODO hangmat is gemakkelijk op te rollen en te vervoeren in een tas, zodat je deze kunt meenemen op vakantie of na de zomer weer op kunt bergen in de kast. Kom helemaal tot rust in de YODO hangmat van Knaldeals.com

Ga jij een dag naar het strand of picknicken in het park met het gezin? Neem dan het YODO kleed mee! Het YODO picknickkleed is ook waterbestendig en groot genoeg voor meerdere mensen. Daarbij kun je picknickkleed gemakkelijk opvouwen en dragen als een tas. Bescherm jouw eten en drinken tegen vuil en houdt jouw kleren droog, dankzij het YODO picknickkleed. Kies een picknick kleed in jouw favoriete kleur of print en neem deze overal mee naar toe.

Sport en stijl

De zomer staat voor de deur. Hoog tijd om alle stamppotten er af te rennen om in ‘’perfect shape’’ te komen voor de zomer. Wil jij er ook strak bij lopen op het strand of gewoon jouw conditie op pijl houden? Wellicht dat onderstaande accessoires je hierbij kunnen helpen.

Activity Trackers en Sporthorloges zijn populair! Met deze wearables kun je jouw sportprestaties perfect bijhouden en checken hoe het staat met jouw gezondheid. Ondanks dat wij deze smartwatches zelf niet verkopen, bieden wij wel een ruim assortiment met accessoires aan voor bijvoorbeeld Fitbit. Geef jouw Fitbit Watch een nieuwe uitstraling of een opvallende vervangende armband die perfect matcht bij jouw sportoutfit. Ook voor Fitbit screen protectors en opladers kun je bij ons terecht. Maak sporten veiliger, leuker en stijlvoller met de Fitbit accessoires van Knaldeals.com.

’s Avonds is het langer licht en minder koud buiten. Dit betekent dat je na werk of school genoeg tijd hebt om lekker te gaan sporten. Om het sporten nu nog aangenamer te maken bieden wij op Knaldeals.com een ruim aanbod smartphone sportarmbanden in diverse kleuren en maten. Met een sportarmband kun je jouw toestel veilig dragen tijdens het hardlopen, fitnessen of mountainbiken. Daarbij raak je altijd gemotiveerd door jouw favoriete afspeellijst en blijf je op de hoogte van berichten, meldingen en binnenkomende oproepen. Met een smartphone sportarmband kun je je volledig focussen op oefeningen, zonder bang te zijn dat jouw toestel uit je broekzak valt.

Entertainment en plezier

Nu de zon vaker gaat schijnen spenderen wij onze vrije tijd steeds langer buiten. Voetballen op straat of gewoon lekker genieten van het weer terwijl je een boek aan het lezen bent. Genoeg tijd om alle hobby’s weer eens op te pakken. Op Knaldeals.com bieden wij accessoires aan waarmee je niet meer binnen wilt of hoeft te blijven.

Als jij wilt luisteren naar jouw favoriete muziek in de achtertuin, dan heb je vaak het probleem dat er geen stopcontact in de buurt is. Gelukkig heb je met de Bluetooth Speakers van Knaldeals.com geen stopcontacten nodig. Deze krachtige luidsprekers zijn voorzien van een ingebouwde accu en koppel je eenvoudig met jouw smartphone via Bluetooth. Nu kun je overal waar je bent draadloos luisteren naar jouw zomerse afspeellijst. Bluetooth Speakers hebben (vaak) een compact formaat, waardoor dit een ideale accessoire is om mee te nemen naar een picknick of op vakantie.

Een Nerf Gun is echt een speelgoed voor buiten! Deze populaire pistolen vuren schuimen kogels af die vele meters ver geschoten kunnen worden. Het enige nadeel is dat je deze kogels snel kwijt raakt. Gelukkig bieden wij op Knaldeals.com Nerf Gun kogels aan in verschillende kleuren en hoeveelheden. Hierdoor ben je altijd voorzien van voldoende munitie. Daarbij kun jouw nauwkeurigheid testen door te schieten op de Foam Targets. De Nerf Gun accessoires van Knaldeals.com zijn kindvriendelijk en altijd verkrijgbaar voor een knallende deal!

Ga ook naar buiten met de accessoires van Knaldeals.com en geniet van het voorjaar!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.