• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Ontvang een leuke kortingscode voor De Wijnbeurs

Bestel je in de periode van 28 september t/m 26 november een mooie accessoire of een ander product op Knaldeals.com? Dan ontvang je een handige flyer van De Wijnbeurs erbij. Op deze flyer zit een pasje met een unieke kortingscode waarmee je maar liefst € 20,- korting ontvangt bij je bestelling op De Wijnbeurs.

De Wijnbeurs

Zoek je een aantal heerlijke wijnen voor je Kerstdiner of simpelweg om gezellig op de bank te genieten met glas wijn en een kaasplankje? Dan biedt De Wijnbeurs een goede oplossing. Ze hebben namelijk een ruim assortiment met rode, witte, rosé en veel meer wijnen. De levering is betrouwbaar en ze hebben een ruime ervaring om je de juiste wijn te laten kiezen.

Op de flyer staat alle informatie die je nodig hebt om met korting bij De Wijnbeurs te bestellen. Je voert simpelweg jouw unieke code in bij je bestelling. Let wel op; de minimale besteding is € 40,- en de geldigheidsdatum van de code is 30-11-2015.

Is deze flyer van De Wijnbeurs niks voor jou? Dan kun je de actiecode ook doorgeven aan een vriend(in), een familielid of een collega.

Of je nu wel of niet gebruik maakt van deze kortingscode op De Wijnbeurs, we wensen je uiteraard veel plezier met je bestelling op Knaldeals.com!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.