• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

LG G6: geruchten en verwachtingen

Een toestel dat wel wordt gepresenteerd op 27 februari 2017 tijdens de MWC in Barcelona is de LG G6. Het nieuwe vlaggenschip van LG wordt de opvolger van de G5 en lijkt alle aandacht te krijgen op het event in Barcelona, aangezien Samsung heeft aangekondigd de LG G6 later dit jaar te presteren. Natuurlijk staan er weer genoeg geruchten en verwachtingen over het toestel op het internet, die wij speciaal voor jou hebben gebundeld. Lees hier alles over de mogelijke LG G6.

Dat de LG G6 wordt onthult op het Mobile World Congress in Barcelona is geen geheim meer. LG heeft namelijk door middel van verschillende teasers al laten weten dat de G6 gaat komen. LG lijkt vrij spel te krijgen tijdens dit evenement, aangezien concurrent Samsung openlijk heeft aangegeven de Galaxy S8 pas eind maart te presenteren. LG pakt zijn kans en geeft aan de nadruk te leggen op het implementeren van verbeterde technologie en strengere kwaliteitsnormen. Dit natuurlijk met een knipoog richting Samsung die het afgelopen jaar geteisterd werd met heftige productiefouten.

Geruchten LG G6

De LG G6 gaat voor Full Vision, aldus het Koreaanse elektronica bedrijf. De G6 zal beschikken over een 5.7 inch QHD+ display met een 18:9 ratio. Geen enkele smartphone beschikt tot op heden over zo’n verhouding, waarvan bijna het hele display is voorzien van een volledig effectieve touchscreen.

Full Vision

Daarnaast legt LG, zoals gewoonlijk, ook de focus op de audio van het toestel. De LG G6 zal beschikken over een verbeterde Quad DAC (digitale audio converter), waardoor audio wordt voorzien van meer balans en minder ruis. Daarbij is het ook mogelijk om de kanalen rechts- en links los van elkaar te bedienen. En in tegenstelling tot de concurrenten (zoals de iPhone 7 en 7 Plus) behoudt de G6 wel een afzonderlijke headsetpoort.

De LG G6 komt waarschijnlijk niet alleen. Er gaan geruchten dat er ook nog een tweede toestel uitkomt in een Mini-, Lite- of Compact uitvoering. De LG G6 zal vermoedelijk ook beschikken over Google Assistant en een vingerafdruk scanner op de achterkant van het toestel. Dit keer brengt LG geen modulaire smartphone uit, zoals de LG G5. Het toestel zal namelijk stof- en waterdicht zijn en dus niet beschikken over een vervangbare batterij.

LG G6 Specificaties

  • Dubbele camera achterkant 16 megapixel en 12 megapixel voorkant.
  • 5.7 inch QHD+ display met Corning Gorilla Glass 5
  • USB-C poort
  • Qualcomm Snapdragon 821 chipset
  • Vingerafdruk scanner
  • 1440 x 2880 pixel resolutie,
  • Always-on Display

LG G6 – See More, Play More

De afgelopen maand is LG begonnen met het verspreiden van uitnodigingen over de onthulling van de LG G6. Een van deze uitnodigingen toont een uitlijning van een smartphone met daarin de tekst; ‘’ See More, Play More ’’. See More – zal waarschijnlijk terugslaan op de Full Vision beeldscherm. Play More – kan duiden op een batterij met een hoge capaciteit. Daarnaast heeft LG ook verschillende teasers naar buiten gebracht met o.a. de quote: ‘’ The next generation smartphone, brought to you first by LG ’’. Of LG ons gaat verassen met een gloednieuwe functie die nog nooit is vertoont, zal snel blijken op 27 februari 2017.

Accessoires voor de LG G6 vind je natuurlijk als eerste bij Knaldeals!

Bekijk hier alvast een korte teaser die LG gisteren uitbracht.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.