• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Maak kennis met de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge

Ook dit jaar presenteren veel telefoonmerken haar nieuwe toestellen. Denk bijvoorbeeld aan de HTC One M9, Huawei Ascend P7, /lg/g4 en de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge. Uiteraard is dit nog maar een kleine hoeveelheid van het totaal aantal aangekondigde smartphones van dit jaar.

Wat opvalt is dat de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge nu al enorm populair zijn, terwijl beide toestellen pas vanaf 10 april in de winkels liggen. Maar wat maakt de Samsung Galaxy S6 en S6 Egde tot zo'n begeerde telefoon? En waarin verschillen de toestellen zich t.o.v. haar voorgangers en concurrenten? Genoeg redenen om ons te gaan verdiepen in deze nieuwe juweeltjes van Samsung.

Specificaties Samsung Galaxy S6 en S6 Edge

Samsung brengt op een zeer unieke wijze de Samsung Galaxy S6 en S6 Egde uit. Vooral met de Galaxy S6 Egde zet Samsung een zeer grote innovatieve stap vooruit. Beide toestellen beschikken over de volgende specificaties:

Samsung Galaxy S6

  • Glazen en metalen design met vloeiende afgeronde hoeken
  • 5.1 inch SuperAmoled beeldscherm met QHD 2560x1440 pixels (2k resolutie) en Gorilla Glass 4 coating.
  • Ingebouwde Wireless Charging en Quick Charge functie.
  • 16 megapixel (32 GB)
  • Android 5.0 (Lollipop)
  • Bluetooth en NFC
  • Geoptimaliseerde TouchWiz en User Interface

Daarnaast beschikt de Galaxy S6 Egde over een extra speciale functie, waarmee Samsung de mobiele telefoniemarkt op z'n kop zet. Samsung brengt met de Galaxy S6 Edge 's werelds eerste smartphone met een gebogen beeldscherm uit. Je kunt op één zijde (naar keuze) informatie weergeven zoals; weer, tijd en datum, notificaties, gemiste oproepen, RRS en Twitter feeds etc. Een ideale hulpmiddel om snel in één oogopslag op de hoogte te zijn van de belangrijkste informatie, zonder verblindt te worden door het openingsscherm.

Samsung Galaxy S6 en S6 Edge accessoires

Op Knaldeals.com kun je nu al hoesjes, cases en accessoires bestellen of reserveren voor de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge. Speciaal voor de S6 en S6 Edge komen wij ook met nieuwe merken, zoals VRS Design en Just in Case. Uiteraard vind je ook hoesjes en cases van onze huidige topmerken, zoals Spigen, Krusell, Case-mate, Otterbox en Samsung. Bekijk hier ons assortiment voor de Samsung Galaxy S6 Edge en Samsung Galaxy S6 en verzeker beide toestellen van een optimale bescherming.

Haal nog meer uit jouw toestel met de beste accessoires voor de Samsung Galaxy S6 & Samsung Galaxy S6 Edge

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.