• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

MWC 2018 - nieuwe smartphones in aantocht

Mobile World Congress

Deze week regent het weer nieuwe smartphones, want dan wordt het jaarlijkse MWC (Mobile World Congress) gehouden in Barcelona. Tijdens dit evenement komen alle topspelers uit de telecombranche bijeen om hun nieuwste pareltjes te onthullen aan het grote publiek. De verwachtingen zijn hoog! Daarom geeft Knaldeals.com je vast een voorproefje voor wat hoogst waarschijnlijk komen gaat.

Dat de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus gaan komen is inmiddels geen verassing meer. De Zuid-Koreaanse elektronica gigant zal haar aandacht echter moeten delen met concurrenten, zoals LG, Sony en Nokia, die op hun beurt ook met groot geschut komen. Lees hier alles wat je mogelijk kunt verwachten tijdens de MWC 2018.

Meer weten over de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus? Lees dan onze hier onze blog over de verwachtingen en geruchten van beide toestellen.

Sony

Dat Sony iets gaat onthullen tijdens het MWC is duidelijk! Op 19 februari heeft Sony officieel aangekondigd iedereen te willen uitnodigen om haar event bij te wonen in Barcelona. Hoewel Sony alles verder strikt geheim houdt, verwachten wij dat het Japanse elektronica bedrijf de Xperia XZ2 gaat onthullen.

Het nieuwe vlaggenschip van Sony zal beschikken over een 18:9 OLED touchscreen met 4K resolutie. Dit betekent de ‘’bezels’’ t.o.v. haar voorgangers nog kleiner zijn. Daarbij is het toestel IP68 stof- en waterdicht. Ook zal de Xperia XZ2 het eerste toestel van Sony zijn met dubbele camera’s aan de achterkant; 18MP (met 1.33μm), 22MP (met 1.38μm) en een 13MP selfie camera.

Sony Xperia XZ2

Nokia

Nokia heeft zichzelf vorig jaar weer op de kaart gezet, mede dankzij de rentree van de vernieuwde Nokia 3310. HMD Global, het bedrijf dat weer nieuw leven heeft geblazen in Nokia, komt aankomend weekend ook naar Barcelona om nieuwe Nokia toestellen te gaan onthullen. Tijdens het MWC zullen waarschijnlijk 2 toestellen hun debuut maken, namelijk de Nokia 7 Plus en de Nokia 6 (2018). Er gaan ook speculaties rond dat er een derde toestel komt, namelijk de Nokia 1.

De Nokia 7 Plus gaat het toestel worden waar de meeste aandacht naar uit gaat. Of het daadwerkelijk de Nokia 7 Plus of de Nokia 8 Pro gaat heten is nog onduidelijk. Echter zal het vlaggenschip beschikken over een gebogen scherm, vergelijkbaar met de nieuwste toestellen van Samsung. Ook zal het toestel gebruik maken van dubbele 13MP camera’s aan de achterkant. Bovendien zal deze smartphone het eerste Nokia toestel zijn met een 18:9 touchscreen.

Nokia richt zich niet alleen op het hoge segment. Vermoedelijk brengt Nokia volgende week ook een budget telefoon uit, genaamd de Nokia 1. De prijs van deze 5 inch smartphone zal naar verluidt onder de € 80,- euro liggen. Dit maakt het toestel goedkoper dan de Nokia 2, welke in oktober is uitgebracht. Verder zal de Nokia 1 beschikken over één camera aan de achterkant met LED functie en gaat het draaien op Android Go.

Nieuwe Nokia toestellen

LG

LG komt zonder nieuw vlaggenschip naar de Barcelona, maar zeker niet met lege handen. Volgens geruchten komt LG met een geüpgradede V30, namelijk: de LG V30s met Vision Ai (Artificial Intelligence). Deze kunstmatige intelligentie zit voornamelijk in de vernieuwde LG Lens. Hiermee kan het toestel door middel van de cameralens objecten analyseren (zoals eten, een zonsondergang of huisdieren) en deze op de best mogelijke manier vastleggen. Daarbij kan het objecten herkennen en deze vertalen in tekst of de beste online verkoopprijs ervan zoeken. Ook komt het toestel met een verbeterde Voice Control, waaraan nog meer spraakcommando’s zijn toegevoegd.

LG V30s

Huawei

Huawei heeft zich de afgelopen jaren gericht op tablets. Zo heeft het in korte tijd een ruim aanbod MediaPad-modellen uitgebracht. Wij verwachten dat Huawei dan ook een nieuwe tablet zal gaan onthullen tijdens het MWC.

Wat zeker is, is dat Huawei haar vlaggenschip niet gaat tentoonstellen in Barcelona. Het Chinese telecombedrijf zoekt het wat noordelijker en zal de Huawei P20 op 27 maart onthullen in de stad van de liefde, Parijs!

Wil jij weten wat er zich allemaal afspeelt tijdens de MWC? Deze week lees je alles wat je moeten weten, dus houd Knaldeals.com in de gaten voor het laatste nieuws en de eerste accessoires!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.