• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Nieuwe Samsung Galaxy tablets in aantocht

Samsung brengt deze maand twee nieuwe tablets uit. Hoewel op dit moment de meeste aandacht uit gaat naar de nieuwe Samsung Galaxy Note 9, verdienen de nieuwe tablets van Samsung ook zeker een plekje in de spotlight. De Samsung Galaxy Tab S4 (10.5) en de Samsung Galaxy Tab A 10.5 zijn inmiddels verkrijgbaar als pre-order en liggen tegen het einde van de maand in Nederland in de winkel. Lees hier alles wat je moet weten over de nieuwe tablets van Samsung.

Samsung Galaxy Tablets

Samsung komt deze maand niet alleen met een nieuw vlaggenschip. Ook onthult het Zuid-Koreaanse bedrijf twee nieuwe tablets en mogelijk een nieuwe smartwatch. In dit artikel leggen we de nieuwe Samsung Galaxy Tab S4 (10.5) en Samsung Galaxy Tab A 10.5 onder het vergrootglas. Beide tablets zijn verkrijgbaar als pre-order en vanaf 24 augustus te koop in Nederland.

De Samsung Galaxy Tab S4

De Samsung Galaxy Tab S4 is de opvolger van de Galaxy Tab S3 en is het vlaggenschip onder de tablets van 2018. Het toestel beschikt over een 10.5 inch super AMOLED touchscreen met een 16:10 beeldverhouding met een 2560 x 1600p resolutie. De afmetingen van de Galaxy Tab S4 zijn ongeveer gelijk aan die van haar voorganger, maar dankzij de minimale randen beschikt het toestel toch over een groter touchscreen. Zo blijft de Samsung tablet handzaam en kun je intens genieten van al je favoriete series en films in full colour. De Samsung Galaxy Tab S4 is uitgerust met een Snapdragon 835 chipset en een octa-core processor. Dit maakt het vlaggenschip krachtig genoeg om zware applicaties te draaien en geschikt voor intensief beeldmateriaal bewerken. De tablet wordt geleverd met een S-Pen en kan gecombineerd worden met het Book Cover Keyboard van Samsung. Hierdoor is de Samsung Galaxy Tab S4 een perfect alternatief voor laptops en computers.

De Samsung Galaxy Tab S4 is de eerste tablet welke compatibel is met de Samsung DeX. Hiermee is het mogelijk om een toetsenbord, muis en maar liefst twéé monitoren aan de tablet te koppelen, waardoor je nog productiever kunt omgaan met het apparaat. Daarnaast is de Galaxy Tab S4 ook de eerste tablet welke beschikt over een iris scanner. Deze vervangt de vingerafdrukscanner en komt onder de selfie camera te zitten.

Het vlaggenschip van Samsung draait op Android 8.1 (Oreo) met een Samsung Experience skin. Daarnaast werkt het apparaat op een 7,300mAh batterij, welke wordt ondersteunt door fast charge. Ook bevat het toestel 4GB werkgeheugen en een interne opslag van 64GB die kan worden uitgebreid tot 256GB met een geheugenkaart.

De Samsung Galaxy Tab A 10.5

De Samsung Galaxy Tab A 10.5 positioneert zich als middenklasser, welke perfect is als instapmodel. Dit model is wat minder krachtig dan het vlaggenschip hierboven beschreven, maar zeer geschikt om te gebruiken voor entertainment. En dat is ook wel te zien aan de prijs, want deze tablet is verkrijgbaar voor 329 euro, terwijl de Galaxy Tab S4 een prijskaartje heeft van 759 euro.

De Samsung Galaxy Tab A 10.5 is ook uitgerust met een 10.5 touchscreen. Echter, in vergelijking met de Galaxy Tab S4, beschikt dit model over een IPS LCD beeldscherm met 1920 x 1200p resolutie. Daarnaast draait het apparaat op een Snapdragon 450 chip met een octa-core processor. Ook draait de Samsung Galaxy Tab A 10.5 op Android 8.1 (Oreo) en wordt het ook aangedreven door een 7300mAh batterij.

De Samsung Galaxy Tab A 10.5 kan gebruikt worden door de hele familie, dankzij de Multi User Modes. Dit maak het mogelijk om meerdere accounts aan te maken. Ook zit op deze tablet een Kids Mode met diverse populaire- en kindvriendelijke applicaties die al voor-geïnstalleerd staan op het apparaat, zoals van LEGO Batman en Ninjago. Het instapmodel van Samsung is dus uitermate geschikt om films te kijken, games te spelen en te gebruiken met het hele gezin.

Galaxy Tab S4 en Galaxy Tab A 10.5 specificaties

Samsung Galaxy Tab S4

  • Beeldscherm: 10.5 inch 2560x1600 super AMOLED display met een 16:10 beeldverhouding.
  • Besturing: Android 8.1 (Oreo) met Qualcomm Snapdragon 835 chip en octa-core processor.
  • Camera: 13MP hoofdcamera en 8MP selfie camera.
  • Batterij: 7300mAh
  • Geheugen: 64GB/256GB tot 512GB interne opslag en 6GB/8GB RAM.
  • Poort: USB-C, v3.1
  • Features: iris scanner, Fast Charge, Samsung DeX support.

Samsung Galaxy Tab A 10.5

  • Beeldscherm: 10.5 inch 1920x1200 IPS LCD display met een 16:10 beeldverhouding.
  • Besturing: Android 8.1 (Oreo) met Qualcomm Snapdragon 450 chip en octa-core processor.
  • Camera: 8MP hoofdcamera en 5MP selfie camera.
  • Batterij: 7300mAh
  • Geheugen: 32GB interne opslag en 3GB RAM.
  • Poort: USB-C, v2.0
  • Features: Multi User Mode

Samsung Galaxy Tab accessoires

Hoewel we nog even moeten wachten op de nieuwe tablets van Samsung, kun je wel alvast de eerste accessoires reserveren. Op Knaldeals.com vind je nu al verschillende Samsung Galaxy Tab S4 tablethoezen en Samsung Galaxy Tab A 10.5 tablethoezen die verkrijgbaar zijn als pre-order. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor screen protectors, kabels, laders en gadgets die speciaal op maat zijn gemaakt voor deze modellen. Haal nog meer plezier uit de Samsung Galaxy Tab S4 en de Galaxy Tab A 10.5 en biedt de tablets een uitstekende protectie tegen krassen en stoten.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.