• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Uitgelicht: nieuwste accessoires en gadgets - Januari 2016

Wij beginnen het jaar 2016 met een frisse start op Knaldeals.com. Wij hebben onlangs ons assortiment voorzien van nieuwe accessoires en opvallende gadgets voor smartphones, tablets en smartwatches.

Hieronder hebben wij een kleine samenstelling gemaakt van de meest opvallende en populaire nieuwe producten die we hebben opgenomen in ons assortiment.

Virtual Reality Brillen

Virtual reality brilVanaf januari 2016 voeren wij een nieuw productgroep; Virtual Reality Brillen. Op dit moment beschikken wij over twee populaire merken die gespecialiseerd zijn op het gebied van Virtual Reality Headset voor smartphones, namelijk VR SHINECON en VR BOX.

Met een Virtual Reality Headset tover je jouw smartphone om tot een eigen 3D cinema set. Beleef je favoriete film of videogame nog intenser, dankzij de VR brillen van Knaldeals.com.

Playbulb Color LED lamp met Bluetooth Speaker

PlaybulbPlaybulb Color LED lamp met Bluetooth Speaker geeft jouw dagelijks leven meer kleur. De PlayBulb Color is een uitzonderlijke LED lamp met een standaard E27 Watt fitting. De Playbulb Color LED lamp kun je vanuit je luie stoel bedienen, dankzij een handige applicatie. Met deze app kun je de setting bepalen door te kiezen uit 7 verschillende kleuren. Daarnaast speelt het je favoriete muziek af door middel van Bluetooth (4.0). De Playbulb Color LED lamp met Bluetooth Speaker is geschikt voor diverse smartphones, laptops en tablets.

ROCK Zircon Sport Headset

Rock ZirconIs meer sporten of bewegen ook een van jou goeie voornemens van 2016? Dan zal de ROCK Zircon Sport Headset je door deze zware periode loodsen. De ROCK Zircon Stereo In-Ear headset is speciaal ontworpen om jou van muziek te voorzien tijdens het fitnessen, hardlopen of wielrennen. De ROCK Zircon Headset is de ideale personal trainer, die je iedere keer motiveert het meeste uit je sportprestaties te halen.

Aukey Powerbanks

Aukey powerbankWe hebben ons Aukey assortiment ook uitgebreid met twee nieuwe Aukey Powerbanks. Aukey staat bekend om haar Qualcomm Quick Charge- en AiPower technologie. Hierdoor worden toestellen efficiënter en voor 75% sneller opgeladen dan vergelijkbare Powerbanks. De Aukey Powerbanks zijn verkrijgbaar in twee verschillende ampères om jou tablet, smartphone, digitale camera of mp3-speler snel te voorzien van energie.

Universele aluminium inklapbare toetsenbord

Foldable toetsenbordBen jij vaak onderweg of buitenshuis en wil jij efficiënt gebruikmaken van je tijd? Dan biedt de qMust universele aluminium inklapbare toetsenbord de oplossing. De universele aluminium toetsenbord maakt zichzelf uniek, doordat het inklapbaar is. Hierdoor kun je eenvoudig de QWERTY keyboard opbergen en vervoeren in je tas of rugzak. De universele aluminium toetsenbord is geschikt voor vrijwel elke smartphone of tablet en maakt van je toestel een compacte laptop. De universele aluminium inklapbare toetsenbord is verkrijgbaar in diverse kleuren, dus kijk snel of jouw favoriete kleur ook aanwezig is.

Uiteraard, is dit nog maar een kleine greep uit ons verfrissende assortiment. Ben jij ook benieuwd naar meer? Houdt onze Knaldeals Facebookpagina en Twitter account in de gaten of ga naar onze nieuwste producten op Knaldeals.com.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.