• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Op vakantie? Bestel een autolader!

Welke autolader is geschikt voor mijn apparaat?

Is de batterij van je apparaat regelmatig leeg gedurende een lange autorit? Dan is een autolader een goede oplossing voor jou. Knaldeals biedt een groot assortiment aan autoladers van diverse merken met een 30-pin, lightning, microUSB of miniUSB aansluiting. Ben je op zoek naar een autolader met adapter, sigarettenaansteker of USB poort? Om tot goede keuze te komen zetten we de beste autoladers op een rijtje.

Bij Knaldeals vind je de beste kwaliteit tablet en telefoon autoladers van Griffin, qMust en originele merken als Samsung, BlackBerry en Nokia. Om tot een juiste keuze te komen is het belangrijk om te weten waarvoor je de autolader wilt gebruiken. Voor het opladen van je smartphone, muziekspeler of navigatiesysteem heb je aan 1 A voldoende capaciteit. De autoladers met 2.1 A zijn ook geschikt om een tablet snel op te laden.

Griffin, Samsung of qMust?

Een universele autolader van Griffin is geschikt voor vrijwel alle smartphones, je gebruikt gewoon je eigen USB oplader. Griffin autoladers zijn stijlvol en compact, waardoor ze gemakkelijk mee te dragen zijn. Heb je een iPad, iPhone of iPod, dan is een Just Mobile Highway iets voor jou. De autoladers van Just Mobile zijn speciaal gemaakt voor Apple apparaten. De autoladers van qMust, zoals de uitgebreide qMust Autolader Dual Car Socket met USB, maken het assortiment compleet.

qMust autoladers

Nog vragen?

Heb je nog vragen over ons assortiment of zoek je een speciale autolader, dan kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.