• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Reviews over onze producten en shop, hoe werkt het?

Ben jij ook helemaal tevreden met je bestelling? Of wil je ons graag voorzien van een feedback waar wij aan kunnen werken? Plaats een review en deel jouw mening met anderen.

Het is natuurlijk belangrijk voor een online shop om gevonden te worden. Niet alleen door middel van likes of nieuwe volgers worden webshops populairder, ook door online reviews. Reviews geven een goede indicatie over hoe klanten over een bepaald bedrijf denken. Daarnaast worden potentiele klanten voorzien van extra informatie over een organisatie, voordat er daadwerkelijk wordt overgegaan tot aanschaf van een product of dienst.

Waarom zijn reviews zo belangrijk?

Op Knaldeals.com hechten wij veel waarde aan onze reviews en beoordelingen van klanten. Naast alle positieve berichten, waar we uiteraard erg blij mee zijn, nemen wij onze negatieve beoordelingen zeer serieus. We werken graag samen met onze klanten aan een betrouwbare webshop waar consumenten tevreden kunnen zijn over onze producten en service. Mocht je ontevreden zijn over een product of onze diensten, neem dan altijd eerst contact op met onze klantenservice. Op deze manier kunnen we snel en concreet je kritiek/verbeterpunt proberen op te lossen.

Waar kun je een review over Knaldeals achterlaten?

Wij willen natuurlijk zo eerlijk, open en transparant mogelijk zijn tegen over onze (potentiële) klanten. Daarom kun je op verschillende websites en pagina’s een review of beoordeling achterlaten. Naast onze eigen webshop en Facebook-pagina, kun je ook een recensie plaatsen op de websites van Tweakers, Kieskeurig.nl, Prijsvergelijk Beslist.nl, Kiyoh en Vergelijk.nl. Uiteraard beoordelen wij alle nieuwe online reviews of deze gegrond en eerlijk zijn.

Waar kun je een productreview achterlaten?

Naast algemene reviews over onze webshop, is het ook mogelijk om een specifiek product te beoordelen. Deze kun je plaatsen onder het kopje 'reviews' rechtsboven de productinformatie. Heb jij een goede ervaring met een product uit ons assortiment. Laat je mening achter, deel dit met je familie, vrienden of bekenden. Ook voor een slechte ervaring, zien we graag een review tegemoet, zodat wij de klacht intern kunnen gaan onderzoeken.

Op dit moment worden we door 3400+ klanten beoordeeld met een 9,2! Wees vooraf goed geïnformeerd over onze webshop en laat je ook overtuigen door de klanten die je voor zijn.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.