• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy Note 10 Lite en Galaxy S10 Lite: Premium budgetmodellen

Samsung gaat naar het CES in Las Vegas en neemt mee? Juist, twee nieuwe smartphones genaamd de Samsung Galaxy S10 Lite en Galaxy Note 10 Lite. Voordat de Galaxy S20-toestellen worden onthult vult de Zuid-Koreaanse fabrikant als voorproefje het assortiment aan met twee premium instapmodellen. De toestellen kosten tussen de 600 en 700 euro en gaan deze maand nog in de verkoop.

Samsung Galaxy S10 Lite en Note 10 Lite

Samsung Galaxy Note 10 Lite en Galaxy S10 Lite

Ben jij fan van de Galaxy Note of Galaxy S, maar twijfel je het toestel te kopen vanwege de prijs of de onnodige specificaties die je toch nooit gebruikt? Het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung brengt voor deze consumenten instapmodellen uit van deze twee high-end series. Met deze ‘welcome devices’ biedt Samsung betaalbare vlaggenschepen die nu voor een nog grotere groep consumenten beschikbaar zijn.

Beide budgetmodellen zijn voorzien van een vrijwel identieke body, namelijk een niet-gebogen 6.7 inch Super AMOLED Infinity-O display met 2400x1080px resolutie. De Galaxy S10 Lite is dus groter dan de Galaxy S10 en de Note 10 Lite is ongeveer even groot als de Galaxy Note 10. Hoewel je het misschien in eerste instantie niet had verwacht van een Lite-toestel, zijn dit dus erg grote toestellen.

De twee toestellen beschikken allebei over een 32MP selfiecamera die is geplaatst in een punchhole notch. Hierdoor heeft het display veel weg van de huidige Note 10. Achterop maken beide toestellen gebruik van een triple cameramodule. De Note 10 Lite beschikt over drie 12MP sensoren en de S10 Lite bevat een 48MP hoofdcamera met Super Steady OIS, 12MP groothoeklens en een 5MP macrolens.

De Galaxy Note 10 Lite en Galaxy S10 Lite delen ook allebei dezelfde batterij met een capaciteit van 4500mAh die fast charging ondersteunt. In het geval van de Galaxy S10 Lite heeft de accu zelfs een hogere capaciteit dan de reguliere versie. Daarnaast draaien de Lite-toestellen op Android 10 welke is voorzien van een OneUI 2.0 interface. Onder de motorkappen van de budgetmodellen zitten daarentegen wel verschillende chipsets. De S10 Lite werkt met een Snapdragon 855 chipset, terwijl de Note 10 Lite het moet doen met een Exynos 9810 soc die helaas wat minder krachtig is. Daarbij krijgt de Note 10 Lite ook minder werkgeheugen dan de S10 Lite, namelijk 6GB tegenover 8GB RAM.

Wat de Galaxy Note 10 Lite als extra feature krijgt is natuurlijk de S-Pen. De originele stylus pen van Samsung mag natuurlijk niet ontbreken bij dit model en daarom biedt de Zuid-Koreaanse fabrikant ook deze gadget aan voor het grote publiek. Het is echter niet dezelfde stylus pen welke wordt gebruikt bij de reguliere modellen. Wel beschikt de stylus pen over Bluetooth waardoor de S-Pen als afstandsbediening gebruikt kan worden.

Accessoires voor de Galaxy Note 10 Lite en Galaxy S10 Lite

Bij Knaldeals.com vind je uiteraard accessoires voor de Samsung Galaxy Note 10 Lite en Galaxy S10 Lite. Naast originele Samsung hoesjes, vind je ook telefoonhoesjes van alternatieve merken in ons assortiment. Bescherm de Lite-toestellen tegen beschadigingen en geeft deze nog meer mogelijkheden met de accessoires van Knaldeals.com.

Bekijk hier alle Samsung Galaxy Note 10 Lite hoesjes:

Bekijk hier alle Samsung Galaxy S10 Lite hoesjes:

Alle orders die zijn geplaatst op werkdagen voor 20:00 uur worden dezelfde dag nog verwerkt. Daarbij worden alle orders met een waarde van € 25 helemaal gratis verzonden. Bij Knaldeals.com zorgen wij dat jouw bestellingen voordelig en snel worden geleverd in Nederland en België.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.