• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy Note 8: geruchten en verwachtingen

Samsung gaat het doen! De Galaxy Note 8 en tevens het nieuwe vlaggenschip van Samsung is nabij. Na het terugroepen van de Galaxy Note 7 wegens accuproblemen, komt Samsung met de nieuwe opvolger voor Galaxy Note 5. Zal met de terugkomst van deze phablet het imago van de Galaxy Note serie worden gered? Volgens Samsung wordt de Galaxy Note 8 in ieder geval nog aantrekkelijker dan de Galaxy S8+. Het internet staat weer vol met geruchten en verwachtingen, die wij voor je hebben gebundeld. Lees hier alles wat je moet weten over de mogelijke nieuwe Samsung Galaxy Note 8.

Galaxy Note 8 concept

Dat de Samsung Galaxy Note 8 gaat komen is een feit. Het nieuwe vlaggenschip zal worden onthuld op 23 augustus in New York City. Daardoor zal de Galaxy Note 8 gaan concurreren met de iPhone 8, die ook tegen het einde van dit jaar zal gaan verschijnen. Voor Samsung staat er veel op het spel. Niet alleen dient de reputatie van de Note-lijn gered te worden, ook zal Samsung niet all-in gaan door de komst van de Samsung Galaxy S9.

Geruchten Samsung Galaxy Note 8

Batterij

Van alle specificaties, zal de meeste aandacht uit gaan naar de batterij van de Galaxy Note 8. Batterij problemen hebben er nota bene voor gezorgd dat de Galaxy Note 7 werd teruggeroepen wegens explosie gevaar. Geruchten gaan dat Samsung (logischerwijs) voor veilig kiest en komt met een kleinere 3.300 mAh batterij. Dit is opvallend, aangezien deze batterij een kleinere capaciteit heeft dan die Galaxy S8 Plus, namelijk 3.500 mAh. Daarbij is de Galaxy Note 8 een echte powerhouse die baat heeft bij een grotere accu.

Display

Alle toestellen van de Galaxy Note serie zijn groot. Maar de Galaxy Note 8 gaat een stapje verder. Deze phablet zal beschikken over een 6.4" infinity display, waarvan alleen de boven en onderkant omlijst zijn. De screen-to-body krijgt waarschijnlijk een verhouding van 18,5:9. Dit maakt het display groter in vergelijking met de Galaxy S8+. Daarbij zal de Note 8 vermoedelijk beschikken over een pixel sense 4K resolutie (3840 x 2160 pixels), wat perfect zal samengaan in combinatie met de Samsung Gear VR.

Design

Qua design zal de Samsung Galaxy Note 8 niet heel veel verschillen met de Galaxy S8. De Galaxy Note 8 zal ook bestaat uit een combinatie van aluminium en glas. De Galaxy Note 8 zal volledig waterdicht zijn en is uiteraard uitgerust met de onmisbare S-Pen, waarvan geruchten gaan dat deze zal beschikken over een ingebouwde speaker. Het toestel komt ook met een gebogen scherm en zal verkrijgbaar zijn in de kleuren Black, Orchid Grey en Deep Blue. Bovendien komt de Galaxy Note 8 ook in een heuse ‘’Emperor Edition’’, die nóg betere specs zal hebben dan de standaard uitvoering.

Camera

De Galaxy Note 8 krijgt hoogstwaarschijnlijk twee camera’s aan de achterkant. Een 13 megapixel wide angle lens en een 12 megapixel telefoto lens, die beide beschikken over een optische beeldstabilisatie. Hiermee wordt in- en uitzoomen nog gebruiksvriendelijker. De 8 megapixel camera aan de voorkant zal waarschijnlijk beschikken over een iris scanner, waarmee je de telefoon kunt ontgrendelen.

Besturing

Als we kijken onder de motorkap zien we waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 835 chipset of een eigen ontwikkelde Exynos 8895 processor. Daarbij krijgt de Galaxy Note 8 waarschijnlijk 6GB RAM aan werkgeheugen. Ook gaan er geruchten dat de Galaxy Note 8 het eerste toestel zal zijn dat gaat werken op Android O(ctopus). Hoewel er nog weinig bekend is over dit besturingssysteem, is de kans groter dat het toestel gewoon loopt op Android 7.1 Nougat.

Galaxy Note 8 specificaties

  • Display: 6.4 inch UHD+ beeldscherm met 4K resolutie (3840 x 2160 pixels).
  • Camera: 12MP en 13MP camera’s achterkant, 8MP voorkant.
  • Besturing: Snapdragon 835/Exynox 8895 chipset, Android Nougat 7.1/O(ctopus).
  • Geheugen: 6 GB RAM geheugen en 64/128/256 GB interne opslag.
  • Behuizing: IP68 water- en stofdicht met Corning Gorilla Glass 5.
  • USB: USB C, 3.1v.
  • Charging: Qi Wireless Charging met Fast Charge batterij.

Galaxy Note 8 in de media

‘’Do bigger things’’, dat is waar Samsung haar campagne op richt. Deze slogan slaat waarschijnlijk terug op de grootte van het toestel, dat de omvang van de Galaxy S8 voorbij gaat. Samsung heeft inmiddels bekend gemaakt dat het Unpack event wordt gehouden op 23 augustus in New York. Daarbij gaat Samsung waarschijnlijk een nieuwe record verbreken, omdat het Koreaanse bedrijf de duurste smartphone ooit zal gaan onthullen. De prijs zal namelijk rond de 900 euro gaan liggen. Het Unpack Event zal ook live worden uitgezonden via de website van Samsung.

Galaxy Note 8 accessoires

Hoewel de Samsung Galaxy Note 8 nog moet uitkomen, zijn de eerste accessoires al verkrijgbaar in onze webshop. Houd onze webshop in de gaten voor de nieuwste accessoire of gadgets en reserveer alvast jouw favoriete producten. Dan ben jij een van de eersten die de Galaxy Note 8 accessoires in huis ontvangt. Haal nog meer plezier uit de Galaxy Note 8 met de accessoires van Knaldeals.com.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.