• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy S10: geruchten en verwachtingen

Samsung Galaxy S10

Februari is voor veel elektronica bedrijven een belangrijke maand. Dan wordt namelijk het Mobile World Congres gehouden in Barcelona. Hier komen alle belangrijke spelers bijeen om hun nieuwste smartphones en tablets te onthullen. Opvallend is dat Samsung zal ontbreken. Het Zuid-Koreaanse bedrijf kiest er namelijk voor om de Samsung Galaxy S10 al eerder te gaan presenteren tijdens haar eigen Unpacked event in San Francisco op 20 februari. Ben jij benieuwd hoe de 10e generatie Galaxy S-toestellen er uit komen te zien? Lees dan hier onze blog op Knaldeals.com.

De Samsung Galaxy S10 is aangekondigd en het toestel komt niet alleen. Het toestel zal naar verluidt samen worden uitgebracht met de Galaxy S10 Lite en Galaxy S10 Plus. Daarnaast wordt er ook nog een vierde toestel uitgebracht ter ere van het tienjarige jubileum van de Galaxy S-toestellen. Samsung gaat daarom een extra krachtig toestel op de markt brengen, namelijk de Samsung Galaxy S10 Beyond X of Galaxy S10X. Tenslotte gaan er ook nog geruchten over een nieuwe vouwbare telefoon. Meer informatie over deze twee futuristische smartphones leest u binnenkort hier op Knaldeals.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf gaat voor dezelfde strategie als het Amerikaanse Apple. Het brengt namelijk drie toestellen uit, bestaande uit één vlaggenschip, een regulaire smartphone en een budgetmodel die het moet gaan opnemen tegen de iPhone Xr. Alle drie toestellen draaien op Android 9.0 (Pie) en zijn de eerste toestellen die gebruik maken van het 5G-netwerk.

Samsung Galaxy S10 specificaties

We gaan wat dieper kijken naar de mogelijke specificaties van de drie smartphones. Hoewel er steeds meer informatie wordt gelekt, is dus nog niet zeker of deze toestellen daadwerkelijk beschikken over onderstaande specificaties en functies. We hebben alle geruchten en speculaties voor je verzameld en gegroepeerd onder de volgende kopjes:

Body

Samsung brengt ter gelegenheid van de 10e Galaxy S-lijn een gloednieuw 5,8 inch, 6,1 inch en 6,4 inch ‘’infinity-O display’’ uit. In tegenstelling tot de S10 lite, krijgen de S10 en S10 Plus een compleet voorkant vullend beeldscherm die zijn uitgerust met een under-display fingerprint sensor. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft het voor elkaar gekregen om de notch weg te laten en het beeldscherm om de selfie camera heen te vormen. Het budgetmodel beschikt ook over een randloos beeldscherm, welke plat is en dus niet gecurved. Verder zal het uiterlijk niet heel veel afwijken van het traditionele design van Samsung. De drie toestellen maken wederom gebruik van een aluminium en glazen behuizing met onderaan een USB-C poort.

Camera’s

Op het gebied van camera’s verschillen de toestellen ook van elkaar. De Galaxy S10 Plus zal gebruik maken van twee selfie camera’s en drie hoofdcamera’s. De reguliere en de budget uitvoering krijgen één selfie camera en twee hoofdcamera’s. Daarnaast zijn de camera’s uitgerust met een gloednieuwe Bright Night functie, die meer stabiliteit en ondersteuning biedt voor beeldopnames in donkere ruimtes.

Besturing

De Galaxy S10-toestellen krijgen verbeterde batterijen ten opzichte van de Galaxy S9’s, namelijk 4,000mAh (Galaxy S10 Plus), 3,500mAh (Galaxy S10) en 3,100mAh (Galaxy S10 Lite). Deze batterijen worden ondersteunt door Fast Charging en zullen beter presteren, dankzij een gloednieuwe geheugenchip. In de zomer van 2018 heeft Samsung een LPDDR5 RAM geheugenchip gefabriceerd. Deze geavanceerde chip gaat de nieuwe standaard worden voor 5G- en Ai-geïntegreerde toestellen. De LPDDR5 chip verbruikt 30% minder energie en maakt het mogelijk om data te verzenden met 51.2GB per seconde. Wij verwachten dat deze chips ook te vinden zijn in de nieuwe Galaxy S10's.

Samsung Galaxy S10 accessoires

De Galaxy S10’s worden dus op 20 februari 2019 onthult. Toch vind je nu al de eerste accessoires voor de Samsung Galaxy S10, S10 Lite of S10 Plus bij Knaldeals.com. Inmiddels hebben wij zelfs al Samsung Galaxy S10 hoesjes, Samsung Galaxy S10 Lite hoesjes en Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes op voorraad die verkrijgbaar zijn in verschillende modellen, kleuren en materialen. Natuurlijk wordt ons assortiment de aankomende weken nog verder aangevuld met originele accessoires en producten van alternatieve topmerken. Houdt daarom onze webshop in de gaten en wees volledig op de hoogte van ons aanbod.

Bekijk hier de eerste Samsung Galaxy S10 accessoires

Bekijk hier de eerste Samsung Galaxy S10 Lite accessoires

Bekijk hier de eerste Samsung Galaxy S10 Plus accessoires

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.