• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20: alles wat je moet weten

Het is officieel bekend dat de Galaxy S20-toestellen gaan komen. De Koreaanse topfabrikant heeft onlangs de officiële uitnodiging publiekelijk kenbaar gemaakt, waarin wordt aangegeven dat op 11 februari 2020 een Unpacked Event gepland staat. Inmiddels is officieel bekend dat de nieuwe smartphones van Samsung daadwerkelijk de titel S20 krijgen in plaats van S11. Waarschijnlijk kiest Samsung deze naam in het kader van het nieuwe decennium (2020). Lees alles wat je moet weten over de nieuwe Galaxy S20 toestellen hier op Knaldeals.com

De opvolgers van de Galaxy S10 zijn in aantocht en worden volgende maand gepresenteerd. Toch is er de afgelopen weken beetje bij beetje al informatie uitgelekt omtrent de nieuwe Galaxy S20-toestellen. De Koreaanse topfabrikant brengt naar verluidt de S20 uit in 3 formaten in de vorm van een middenklasser, regulier model en een exclusievere versie:

  • Samsung Galaxy S20 (opvolger S10e): 6.2 inch.
  • Samsung Galaxy S20 Plus (opvolger S10): 6.7 inch.
  • Samsung Galaxy S20 Ultra (opvolger S10 Plus): 6.9 inch.

Ook brengt Samsung tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas (CES 2020) de Galaxy Note 10 Lite en Galaxy S10 Lite uit. Deze toestellen zijn een soort 'budget' model.

Groot toestel zonder notch

De Samsung Galaxy S20 Ultra is niet alleen de grootste van het trio, maar ook zelfs groter dan de 6.8 inch. Met een 6.9 inch beeldscherm maakt dit de Galaxy S20 Ultra een van de grootste toestellen ooit gemaakt door Samsung. Over het beeldscherm gesproken, vermoedelijk beschikken de S20-toestellen als eerste smartphones over een gloednieuw display met 120Hz verversingssnelheid. Deze hoge verversingssnelheid zorgt voor een soepelere overgang van animaties. Ook heeft Samsung de notch weer weggelaten. Hierdoor heeft het display veel weg van de Galaxy Note 10.

Nieuwe cameramodule met vijf sensoren

De S20-toestellen maken ook hun opmars op het gebied van smartphonefotografie. De toestellen worden namelijk uitgerust met een vijfvoudige cameramodule, waarbij de sensoren zijn verdeeld in een P-vorm. Het toestel zal naast een hoofdcamera, telefotolens en groothoeklens ook een 3D ToF (Time of Flight) sensor en een macrolens verwelkomen.

De nieuwe toestellen van Samsung zullen daarnaast gaan werken met een 'Directors View' en 'Single Take Photo' functie. Met laatst genoemde worden foto’s automatisch geschoten bij een glimlach of het geven van een kus. Op deze manier kun je toestel met één hand vasthouden, wat in het geval van de grote Galaxy S20 Ultra praktisch is. Daarbij zal de Pro Mode ook terugkomen. Hiermee is het mogelijk om instellingen te beheren tijdens het opnemen van een video.

Accessoires voor Samsung Galaxy S20-toestellen

Hoe de Samsung Galaxy S20-toestellen er daadwerkelijk uit komen te zien is nog niet helemaal duidelijk. Wat al wel bekend is, is dat bij Knaldeals.com de eerste accessoires voor de Galaxy S20, S20 Plus en S20 Ultra online staan. De eerste telefoonhoesjes hebben wij op voorraad en staan klaar voor verzending. Weet jij zeker dat jij een van de drie S20-toestellen gaat halen? Reserveer of bestel alvast de accessoires voor jouw S20-toestel en bescherm de smartphone direct zodra deze binnen is.

Samsung Galaxy S20 hoesjes

Bekijk hier alle Samsung Galaxy S20 hoesjes

Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes

Bekijk hier alle Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes

Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes

Bekijk hier alle Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes

Alle bestellingen worden op werkdagen voor 20:00 uur dezelfde dag verwerkt en verzonden. Daarbij wordt de bestelling helemaal gratis verstuurd vanaf € 25.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.