• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy S5 Cover Kiezen?

Ben je op zoek naar een Samsung galaxy S5 Cover? Wij hebben alle soorten, materialen en kleuren. Eigenlijk is er zoveel keuze dat je soms niet weet wat moet je moeten kiezen, dus daar helpen wij je graag een handje mee; door wat meer info te geven over de verschillende Samsung Galaxy S5 Covers die wij hebben. Zo hopen wij dat de keuze gemakkelijker wordt voor jouw.

Belangrijkste Functionaliteit van Samsung galaxy S5 Cover

Smartphone covers en hoesje zijn gemaakt om te beschermen en daar zijn ze ook allemaal geschikt voor. Maar iedere gebruiker is anders en hebben dan ook verschillende bescherming nodig. Wat dacht je van de 100-keer-per-dag-laten-valler? Of in plasjes-laten-valler? Of fashionlover-laten-valler? Of zeer voorzichtige telefoon gebruiker?

Voor elke smartphone gebruiker hebben wij wel een juiste oplossing om hun telefoon, naar wens te beschermen!

Maak ik aan je voorstellen de Samsung S5 S-View Cover

De s-view cover heeft zijn naam verdiend aan het venster aan de bovenzijde van de cover. Dankzij dit venster kan je direct je belangrijkste informatie van je telefoon aflezen, zonder de cover open te klappen. Deze Samsung Galaxy S5 Cover is gemaakt van imitatieleer, heeft een strakke look en is leverbaar in vele stijlvolle kleuren. Door deze combinatie heeft de cover een rijke uitstraling.

Je stap Maatje de Wallet Case voor Samsung Galaxy S5

De naam zegt het eigenlijk al een klein beetje, de wallet case bied de ruimte om je pasjes veilig op te bergen in de cover. Heel praktisch als je niet veel mee wilt nemen of als je niet met een handtas of portemonnee wilt slepen. Pinpas en ID altijd bij je, want je gaat niet van huis zonder je telefoon. Van deze Samsung Galaxy S5 Cover en portemonnee ineen zijn er veel uitvoeringen en stijlen. Van stoere zwart ledere uitvoering tot een zebra striping.

samsung galaxy s5 back cover

De Samsung Galaxy S5 Back cover

De “topless” cover is vaak gemaakt van flexibele TPU en/of polycarbonaat. Deze materialen zorgen voor een nauwsluitende pasvorm, die het scherm vrij laat voor snel gebruik van je telefoon. Deze covers zijn goed schokabsorberend. Maar het scherm heeft geen optimale bescherming enkel de opstaande rand van de backcover beschermt het scherm bij vallen of scherpe artikelen je zak of handtas. Dit is een zeer populaire vorm van smartphone bescherming. Mede daarom is er brede keuze aan kleuren, stijlen en prints. Goed om te combineren met een screenprotector tegen krassen.

Is jouw telefoon ook zo’n waterrat?

Unieke Selfie’s en foto’s maken? Maak met een Samsung Galaxy S5 waterproof cover foto’s onder water! Naast het maken van foto’s onderwater is de case ook erg handig op plekken/momenten waar je telefoon eventueel nat kan worden. Zoals tijdens een bezoek aan een pretpark, zwembad of bellen in een stortbui. Met deze Samsung Galaxy S5 cover is je telefoon optimaal beschermt tegen water.

samsung galaxy s5 back cover

Flip Case, just flip it!

Deze Samsung Galaxy S5 Case is geflipt. De flipcase is met 1 handeling gemakkelijk open te doen, je flipt hem open en neemt snel je telefoon op. De flip case bied volledige bescherming aan de voor- en achterkant en is voorzien van magnetische sluiting. Je smartphone zit stevig vast en zal er niet uitvallen.

Waar wacht je op? Bestel jouw Samsung Galaxy S5 Cover

Kies een Samsung Galaxy S5 cover die bij jouw past en bestel deze voor een knaldeals-prijs. Vandaag op tijd besteld, dan heb je hem morgen in huis. Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met onze klantenservice zij staan je graag te woord.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.