• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy S8 – Geruchten en verwachtingen

Samsung Galaxy S7 - S8

De Samsung Galaxy S8 is officieel aangekondigd en zal binnen enkele maanden in de winkelschappen liggen. Samsung heeft met de opvolger van de Galaxy S7 natuurlijk heel wat goed te maken, vanwege het hele Galaxy Note 7 fiasco. Samsung gaat vol vertrouwen de strijd aan met onder andere de LG G6 en geeft aan ruim de tijd te nemen voordat het nieuwe vlaggenschip uiteindelijk wordt uitgebracht.

Het kon natuurlijk niet uitblijven, de Samsung Galaxy S8 is in aantocht. Hoewel Samsung kampt met een imagoschade, vanwege de brandproblemen van de Galaxy Note 7, bevestigd Samsung meer aandacht te besteden aan het ontwikkelen van de Galaxy S8. Om deze reden zal de Galaxy S8 niet worden onthuld tijdens de MWC in Barcelona op 27 februari 2017, maar vermoedelijk pas eind maart. Daarnaast staat het internet vol met de nieuwste geruchten en uitzonderlijke verwachtingen. Lees hier alles wat je moet weten over de nieuwe Samsung Galaxy S8.

Geruchten Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 zal in ieder geval niet alleen komen, want later in het jaar wordt ook de Galaxy S8 Plus uitgebracht. Beide toestellen zullen beschikken over het Android 7.0 Nougat besturingssysteem en een standaard interne opslag van 64 GB. De nieuwe toestellen uit de Galaxy S-reeks zijn ook groter dan haar voorgangers. Volgens geruchten zal de Galaxy S8 beschikken over een 5.8 inch display en de Galaxy S8 Plus over een 6.2 inch beeldscherm. De fysieke home-knop is verdwenen en de vingerafdruk-sensor is verplaatst naar de achterkant van het toestel.

Waar het meest over wordt gesproken, is dat de Samsung Galaxy S8 gebruik zal maken van een virtuele assistent, namelijk Bixby. Bixby doet meer dan alleen het uitvoeren van jouw gesproken commando’s. De personal-assistent van Samsung zit bijvoorbeeld ook geïntegreerd in de camera, waardoor Bixby zowel tekstueel als visueel opdrachten kan uitvoeren. Daarbij biedt de virtuele assistent Samsung Pay ook een helpende hand, door bijvoorbeeld online betalen mogelijk te maken. Iets wat met Siri (nog) niet mogelijk is.

De Galaxy S8-lijn zal ook worden ondersteunt door Samsung Desktop Experience. Hierdoor krijgt de Samsung Galaxy S8 de mogelijkheid het telefoonscherm op een monitor te bekijken en is het toestel in staat om zonder Bluetooth met hardware verbonden te worden. Dit betekent dat de Galaxy S8 kan worden omgetoverd tot een computer of laptop en brengt het multitasking naar the next level.

Vermoedelijke Samsung Galaxy S8 specificaties

  • 5.8 inch Super AMOLED capacitieve touchscreen met Corning Gorilla Glass 5.
  • 12 megapixel camera achterkant en 8 megapixel voorkant.
  • 2960 x 1440 pixel resolutie.
  • Android 7.0 Nougat besturingssysteem.
  • Qualcomm Snapdragon S835 chipset.
  • Accu: 3.000 mAh.
  • 64 GB / 128 GB interne opslag en 4 GB RAM geheugen.
  • 3.1v USB-C connector

Samsung #Unpacked

Er gaan geruchten rond dat de Galaxy S8 niet zal worden onthuld tijdens de MWC in Barcelona. Samsung zal daarentegen een ‘’record breaking’’ marketing campagne gaan opzetten in Europa en Amerika. In welke steden dit exact zal zijn is nog niet bekend, maar het #UNPACKED event zal waarschijnlijk plaatsvinden op 29 maart 2017 in New York.

Houd onze webshop in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en de nieuwste accessoires voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.