• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung: Mobile World Congress - Barcelona 2017

Galaxy S8, Galaxy Tab S3

Afgelopen paar dagen werd de grootste beurs voor de telecommunicatie branche gehouden in Barcelona, the Mobile World Congress. Jaarlijks komen alle topspelers uit de smartphone industrie bijeen om hun nieuwste toestellen, gadgets en wearables te onthullen voor het grote publiek. Natuurlijk was ook Samsung weer aanwezig op dit evenement. Wat Samsung ons gaat brengen in 2017 is inmiddels geen verassing meer. Lees hier een samenvatting over the Day-After van de Mobile World Congress 2017.

Opvallend genoeg was 2016 voor Samsung toch nog een succesvol jaar. De Samsung Galaxy S7 edge is uitgeroepen tot de beste smartphone van 2016 tijdens de Global Mobile Awards in de categorie ’’ Best Mobile Handsets and Devices’’. Ironisch gezien, komt dit wellicht door het hele fiasco rondom de Galaxy Note 7, aangezien klanten dit toestel konden inruilen voor de Galaxy S7 Edge. Ook dit jaar gaat Samsung voor de prijzen door alle aandacht te richten op één specifiek toestel!

Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus:

Voorafgaand was al bekend dat de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus niet zouden worden onthuld tijdens dit jaarlijkse evenement. De release van beide toestellen is uitgesteld, omdat Samsung heeft aangegeven meer tijd uit te gaan trekken voor uitgebreide kwaliteitstesten. Maar, Samsung zou Samsung niet zijn om toch nog iets bekend te maken over haar toekomstige high-end smartphones. Met een teaser heeft Samsung laten weten de Galaxy S8 en S8 Plus te gaan onthullen op 29-03-2017. Dit betekent nog een maandje in spanning afwachten!

Samsung Galaxy Tab S3 9.7 inch:

Tijdens de MWC heeft Samsung alsnog een vlaggenschip uitgebracht. Echter ditmaal in de vorm van een tablet, namelijk de Samsung Galaxy Tab S3 9.7. De opvolger van de Samsung Galaxy Tab S2 wordt gezien als de nieuwe grootmacht om de concurrentiestrijd aan te gaan met de Apple iPad Pro 9.7 inch.

De tablet beschikt over een super AMOLED display van 1.536 x 2.048 pixels. Onder de motorkap zit een Snapdragon 820 chipset, gecombineerd met 4GB ram geheugen en een octa-core processor. De Galaxy Tab S3 is voorzien van Android 7.0 Nougat en beschikt over een 6,000mAh batterij. Op het gebied van audio, slaat Samsung ook een nieuwe weg in. De tablet bevat nu 4 speakers afgestemd door AKG, wat een fantastisch geluid oplevert. Combineer dit met het 10-bit HDR display en de Galaxy Tab S3 is de perfecte tablet voor multimedia, gamen en werkzaamheden.

De 9.7 inch tablet komt ook met bijbehorende accessoires, zoals een S-Pen Stylus en een passief toetsenbord. Laatst genoemde is optioneel en wordt bevestigd d.m.v. ‘’pogo’’ pinnen. Hierdoor kun je je tablet transformeren tot een waarachtige laptop, waardoor je nog productiever gebruik kunt maken van de Galaxy Tab S3. Het design van de Samsung Galaxy Tab S3 is vergelijkbaar met de Galaxy Tab A 10.1 (2016). Het beschikt namelijk over het traditionele metalen frame met glazen behuizing. Daarbij is de bult rondom de camera vlak gemaakt, waardoor het toestel platter op een oppervlakte kan liggen.

Samsung Galaxy Tab S3 accessoires

Ben jij ook van plan om de Samsung Galaxy Tab S3 te kopen? Dan kun je op Knaldeals.com nu al de eerste specifieke Galaxy Tab S3 accessoires en gadgets bestellen als pre-order. Naast de originele accessoires van Samsung, bieden wij ook producten van alternatieve topmerken. Plaats een bestelling en reserveer alvast jouw favoriete Samsung Galaxy Tab S3 9.7 accessoires.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.