• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Schrijf een review en help andere consumenten!

Schrijf een review en win een prijs

Heb je een bestelling geplaatst op Knaldeals.com? Dan kun je het proces rondom je bestelling beoordelen door een review te schrijven over Knaldeals.com. Dit kan op de onafhankelijke beoordelingssite KiyOh of bijvoorbeeld op onze Facebook pagina. We doen ons uiterste best je bestelling met de grootste zorg te versturen en je bij elke stap op de hoogte te houden. Door je ervaring te delen help je andere consumenten. Mocht je verbeterpunten hebben, dan kun je dit altijd direct aan ons melden bij onze klantenservice of als verbeterpunt bij je review plaatsen.

Review over een product plaatsen

Zoals je van Knaldeals.com gewend bent, hechten we veel waarde aan productinformatie. Zo kun je op een artikelpagina de meest accurate en relevante informatie vinden. Van productfoto's tot voorraadinformatie en van een uitgebreide productomschrijving tot technische specificaties. Ook is het mogelijk om jouw ervaring met het bestelde product te plaatsen op deze pagina. Zo help je andere consumenten bij het maken van de juiste beslissing. Past het hoesje bijvoorbeeld goed om je telefoon, is de selfie stick praktisch in gebruik, komt er een goed geluid uit de headset, enzovoorts.

Reviews

Schrijf een review en maak kans op een prachtige prijs

Elke maand belonen we een review met de prijs van de maand. Dit kunnen verschillende prijzen zijn, maar geloof ons... je wordt altijd positief verrast! We bekijken alle reviews (dus een Knaldeals ervaring als een product review) en uit deze beoordelingen wordt een winnaar gekozen. Schrijf ook een review en wie weet win jij deze maand een mooie prijs! De prijswinnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.