• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Sony & LG - Mobile World Congress 2017

Mobile World Congress

Afgelopen paar dagen heeft het jaarlijkse evenement plaatsgevonden voor de telecommunicatie branche, het Mobile World Congress 2017. Tijdens deze beurs komen alle topspelers uit de elektronica industrie bij elkaar om hun nieuwe toestellen, gadgets en wearables te tentoonstellen. Natuurlijk waren ook LG en Sony van de partij, die beide voor wereldprimeurs hebben gezorgd. Met wat voor innovatieve snufjes de Oost-Aziatische elektronica bedrijven op te proppen zijn gekomen lees je natuurlijk hier.

Sony - MWC 2017

Sony was afgelopen weekend erg nadrukkelijk aanwezig tijdens het Mobile World Congress 2017. Het bedrijf uit Japan heeft 4 nieuwe modellen uit de Xperia X-lijn gepresenteerd, met als ‘’eye-catcher’’ de Sony Xperia XZ Premium. Dit toestel komt namelijk met een aantal opmerkelijke primeurs.

Xperia XZ Premium

Predictive Capture- en Motion Eye Camera

De Sony Xperia XZ Premium is ’s werelds eerste smartphone met een 4K beeldscherm dat HDR ondersteunt. Daarbij is het nieuwe vlaggenschip van Sony voorzien van de eerste Slow Motion Eye camera die beelden schiet in 960 fps. De camera kan beelden tot 4 keer langzamer afspelen, dan toestellen die ook gebruik maken van een slow-mo functie. De camera van de Sony Xperia XZ Premium is ook uitgerust met een predictive capture modus. Hiermee maakt de camera foto’s, voordat deze gemaakt zijn. De Sony Xperia XZ Premium is ook het eerste toestel dat gebruik maakt van een Qualcomm Snapdragon 835 chipset en 1 Gbps LTE modem. Daarnaast is het toestel volledig omwikkeld door Corning Gorilla Glass 5 en is IP68 waterbestendig.

Naast de Xperia XZ Premium, heeft Sony ook de Xperia XZs, Xperia XA1 en de Xperia XA1 Ultra onthult. Deze toestellen komen wat eerder op de markt, namelijk in begin april.

LG – MWC 2017

Al voordat het Mobile World Congress 2017 was begonnen, waren alle ogen gericht op de LG G6. Als directe concurrent van de Samsung Galaxy S8 gingen er de laatste maanden genoeg geruchten en onthullingen rond. Nu het afgelopen weekend de G6 door LG is gepresenteerd kunnen wij de balans gaan opmaken.

Full Vision Display

De G6 is het eerste toestel uit de LG G-serie dat stof- en waterdicht is. Dit betekent ook dat de 3,300 mAh batterij van de LG G6 niet vervangen kan worden. Indirect neemt LG afscheid van de modulaire smartphone, die we nog kennen van de LG G5. De LG G6 komt dus ook zonder LG-Friends, wat blijkbaar toch is tegengevallen.

LG G6

De LG G6 is ook het eerste toestel dat gebruik maakt van een Full Vision display. Het 5.7 inch beeldscherm beschikt over een 18:9 ratio (omgerekend 2:1 verhouding). Dit betekent dat het toestel niet groter wordt, maar het capacitieve beeldscherm wél. Hiermee speelt LG in op de behoefte van de consumenten die een groter beeldscherm willen, maar dit niet ten koste willen laten gaan van de één-handige bediening.

LG heeft opnieuw veel aandacht gegeven aan de camera functie van het toestel. Net als haar voorganger maakt de G6 gebruik van twee camera’s. In plaats van de 16 MP + 8 MP combinatie van de G5, is de LG G6 voorzien van dubbele 13 MP camera’s, waarvan één met een verbeterde ultra-wide angle lens. De LG G6 wordt bestuurd met Android 7.0 Nougat en werkt op een Qualcomm Snapdragon 821 chipset. Daarnaast ondersteunt de LG G6 Qualcomm Quick Charge 3.0 en draadloos laden.

Sony en LG accessoires

Ben jij ook van plan om een van de nieuwe Sony Xperia X-modellen of de LG G6 te kopen? Dan kun je nu al terecht bij ons voor telefoonaccessoires. De eerste LG G6 accessoires zijn al op voorraad en direct leverbaar. Dus bestel of reserveer alvast jouw favoriete telefoonhoesjes, screenprotectors of andere gadgets, zodat je deze direct kunt gebruiken zodra jouw gloednieuwe smartphone binnen komt.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.