• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Sportarmbanden actie

De winter is voorbij! Het wordt (steeds) beter weer en langer licht ‘s avonds. Hoog tijd om naar buiten te gaan om actief gebruik te maken van de lente. De sportschoenen worden weer uit de kast gehaald om na een lange dag werken of studeren te gaan hardlopen, mountainbiken of fitnessen.

Om je sportprestaties te bevorderen, ontvang je van 29 maart tot en met 12 april maar liefst 15% korting op alle sportarmbanden van Knaldeals.com. Maak gebruik van de kortingscode Sport2016 en profiteer van een extra voordelige sportarmband in jouw favoriete kleur.

Hoe werkt het?

  • Plaats een sportarmband in de winkelwagen.
  • Verzilver de kortingscode: Sport2016.
  • Geen minimale orderwaarde vereist.
  • Bestel je in de week van 29 maart t/m 12 april op werkdagen voor 20:00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Ons ruime aanbod aan sportarmbanden

Op Knaldeals.com bieden wij een enorm assortiment van ruim 1.000 sportarmbanden aan in verschillende kleuren voor vrijwel elke smartphone. Een sportarmband is speciaal ontworpen om jouw toestel veilig te dragen tijdens het sporten. De smartphone sportarmband kun je comfortabel om je arm binden, waardoor je altijd op de hoogte blijft van berichten, meldingen, (sport)applicaties en gemiste oproepen. Daarnaast beschikt de sportarmband over een headset uitsparing, waardoor je ongehinderd gemotiveerd wordt door je favoriete tracks.

Ook voor de avondsporters bieden wij speciale sportarmbanden aan met LED-lampjes. Hierdoor val je nog meer op tijdens het sporten in de avond of in slechte weersomstandigheden. Daarnaast blijf je goed uiteraard ook goed zichtbaar voor andere weggebruikers.

Bestel een smartphone sportarmband in je favoriete kleur en haal het meeste uit je sportoefeningen.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.