• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Sportarmbanden voor smartphones

De zomervakantie loopt ten einde. Alle schoolboeken worden gekaft, de eerste (sport)trainingen beginnen en mensen beginnen weer met werken. Dit is natuurlijk het perfecte moment om de wekelijkse bewegingsoefeningen weer op te pakken en de conditie op peil te houden. En hoe kun je dit nog beter doen dan onder begeleiding van je favoriete muziek? Juist, met een sportarmband die op maat is gemaakt voor jouw telefoon.

Het ritme van het dagelijks leven wordt langzamerhand weer opgepakt. We gaan allemaal weer naar de sportschool, voetbalvelden of sporthallen om al het stress van werk of school van ons af te sporten. Nu kun je het ritme opbouwen met meer schwung, dankzij het gebruik van een sportarmband voor je telefoon. Hierdoor word je tijdens het sporten steeds gemotiveerd door je eigen afspeellijst of sportapp. Daarnaast is een sportarmband een praktische accessoire om een toestel altijd bij je te houden en veilig op te bergen.

De sportarmbanden van Knaldeals.com zijn universeel en geschikt voor vrijwel alle smartphones. Daarnaast zijn de maten van onze sportarmbanden ingedeeld op de omvang van het toestel, zie voorbeeld.

3.5 Inch - Maat M - Apple iPhone 4S, Vodafone Smart First 7, iPod.
4.0 Inch - Maat L – Apple iPhone SE, Samsung Galaxy S3 mini.
5.1 Inch - Maat XXL - Samsung Galaxy S5, Apple iPhone 6s, OnePlus X.
5.2 Inch - Maat 3XL – Samsung Galaxy S7, HTC 10, LG G5.
6.0 Inch - Maat 4XL - Sony Xperia XA Ultra, Motorola Nexus 6, Microsoft Lumia 640 XL.

Let op: aangezien de sportarmband een universeel product is, kan de headset uitsparing voor sommige toestellen afwijken.

Wil jij helemaal klaar zijn voor het nieuwe sportseizoen of bruisend van energie beginnen met werken? Bestel dan een sportarmband in je favoriete kleur en haal alles uit een sportoefening.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.