• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Tablet en iPad cases voor scholen en instanties

De iPad is de bestverkochte tablet voor consumentengebruik en tegenwoordig begint deze tablet met een opmars op scholen, de overheid en andere instanties. Door het ideale gebruikersgemak, de lange batterijduur en het handzame formaat is de iPad een perfecte digitale ondersteuning. Het is belangrijk om deze kostbare tablet goed te beschermen, of deze nu in de handen van spelende kinderen is of tijdens een belangrijke vergadering op je werk. Kies daarom voor een voordelige en mooie tabletcase van Knaldeals.com, voor je iPad of voor een andere tablet.

Kidsproof tablet case

Scholen

Voor scholen hebben we de beste oplossing: een ruim assortiment kids-proof cases en een scherpe prijs bij afname van 5 of meer cases. Zoek je tabletcases of iPad cases voor schoolkinderen? Neem dan contact op met de klantenservice van Knaldeals.com (tel. 088-6500550) en we bieden je een passende uitkomst voor jouw situatie. Of het nu om een iPad 2, 3, 4, Air, Mini of een andere tablet gaat; bij Knaldeals.com vind je een perfecte kids cover voor je tablet!

Kids-proof case

Onze kids-proof cases zijn beschikbaar in diverse kleuren en scherp geprijsd. Door het gebruik van een flexibel TPU buitenkant en een hard kunststof binnenwerk bieden deze cases een krachtige en betrouwbare bescherming. Een goede bijkomstigheid is dat deze tablethoezen schokabsorberend zijn, zodat ze ook goed tegen ‘extreme’ omstandigheden kunnen. Zo blijkt maar weer dat deze kidscovers eigenlijk onmisbaar zijn.

Kids stylus pen

Instanties en overige bedrijven

Ook voor instanties en bedrijven kan Knaldeals.com een passende oplossing bieden voor jouw situatie. Zoek je bijvoorbeeld 50 iPad Pro tri-fold cases? Of 30 bluetooth keyboard covers voor de Samsung Galaxy Tab S2? Geen probleem. Neem simpelweg even contact op met Knaldeals.com (tel. 088-6500550) en onze collega’s staan je graag te woord om een goede prijs bij grote afname te bieden. Ook staan we je graag te woord voor overige wensen; mocht je ook op zoek zijn naar stylus pennen of andere accessoires.

Tri-foldOnze iPad en overige tablet cases zijn verkrijgbaar in diverse types, kleuren en prijzen. Van praktische tri-fold cases tot bluetooth keyboard hoesjes en van 360 graden cases tot hoogwaardige stijlvolle leren beschermhoezen. Laat ons weten wat je behoefte is en we zorgen dat we een oplossing naar alle tevredenheid kunnen bieden!

Contact

Neem contact met ons op via 088-6500550 of klantenservice@knaldeals.com.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.